De Scarab Treasure online videoslot van Amatic is een gokkast zoals je die nog nooit hebt gespeeld. Het is namelijk een videoslot met maar 1 rol, ja je leest het goed 1 rol! Als je de Scarab Treasure in werking stelt door op de START knop te klikken nadat je de inzet hebt gekozen, zie je dat er iedere keer ook maar 1 symbool op deze rol verschijnt. En deze symbolen moet je gaan verzamelen om prijzen te winnen, erg leuk en spannend.

Deze online gokkast heeft een oud Egyptisch thema, wat je ook terug vindt in de symbolen, muziek en lay-out. Probeer deze unieke videoslot van Amatic eerst even gratis uit zodat je precies weet hoe hij werkt. Heb ja alles eenmaal door? Ga dan voor het echte geld met een minimale inzet van slechts 10 eurocent tot maximaal €30 per ronde.

Winnen op de Scarab Treasure

Scarab Treasure gokkastAls je goed kijkt zie je naast de enige rol van de Scarab Treasure de Treasure bonussen staan. Dat zijn respectievelijk de Scarab, Eye en Ankh. Bij ieder van deze symbolen staan vijf lege vakken, en die moet je zien te vullen. Dat doe je door het symbool te draaien, en iedere keer als je één van de symbolen draait vul je één vakje.

Ieder symbool heeft een eigen kleur(groen, rood of blauw), en hoe meer vakjes je vult hoe hoger de prijs, tot maximaal vijf vakken. Doorsparen is spannend, maar er zit natuurlijk wel een addertje onder het gras. Dat is het schorpioen symbool, want als je die op de rol ziet dan ben je de gespaarde punten kwijt. Denk dus goed na wanneer je wilt stoppen en je punten wilt pakken met de TAKE knop. Het symbool met de golf is ook aanwezig maar heeft verder geen invloed op je puntenscore

Leuk gevonden

De Scarab Treasure videoslot van Amatic is anders dan de gokkasten die je misschien gewend bent, en daarom ook zo leuk. Als je deze kast eenmaal snapt kan je niet meer stoppen met spelen. Iets anders wat belangrijk is om te weten is de Treasure Bonus. Deze krijg je als je van alle 3 de symbolen de vakjes vol hebt. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de Treasure Bonus tot maar liefst 1.500.000 credits!

Let er ook op dat je de inzet niet kunt veranderen als je eenmaal een willekeurig gekleurd vakje vol hebt. Bedenk dus van te voren goed wat je in wilt gaan zetten, dan zal je veel spanning beleven met de Scarab Treasure online gokkast.