Secret of the Stones is een mysterieuze online gokkast die je wordt aangeboden door NetEnt. Je speelt deze videoslot op 5 rollen, 3 rijen en 25 instelbare winlijnen. Het is gebaseerd op het Stonehenge tijdperk waar de oude druïden door het land zwierven op zoek naar de geheimen van de stenen. Het spel heeft een rustige sfeer met relaxte muziek en graphics. Inzetten om echt geld kan al vanaf 25 cent per ronde voor alle 25 winlijnen. Je kunt dit opvoeren tot maximaal €125 per spin.

secret of the stones

Secret of the Stones spelen

De belangrijkste en best betalende symbolen op deze online slot zijn de tekens van het hert(deer), uil(owl), stier(bull), wolf en slang(snake) in verschillende kleuren. Voor de kleine prijzen zijn zoals zo vaak bij NetEnt de kaartsymbolen A-K-Q-J-10 beschikbaar op de rollen. Dit keer hebben ze de uitstraling van oude uitgehakte stenen. Om echt veel geld te winnen op de Secret of the Stones gokkast moet je proberen om de Free Spins te activeren.

Dit doe je door 3 of meer van de Scatter(boom) symbolen willekeurig op de rollen te draaien. Je wordt beloond met 10 gratis spins en je gaat naar een scherm vol met stenen waar je uit kunt kiezen (de stenen zijn gegraveerd met Keltische berichten). Er zijn 20 stenen om uit te kiezen, maar je zult afhankelijk van hoeveel van boom symbolen je hebt gedraaid tussen de 3 en 5 keuzes krijgen(dus 4 boom symbolen geven je 4 keuzes).

Secret of the Stones symbool

Grote prijzen

Onder de stenen kan je diverse prijzen vinden zoals extra gratis spins (ofwel 2, 3, 4, 5 of 10), Multipliers 1x en 2x, extra Wild symbolen (Herten en / of je eigen symbolen worden Wild). Wat je echter het meeste geld oplevert zijn de Wild Reel 2 en de Wild Reel 4. Deze maken namelijk een rol volledig Wild voor enorme prijzen van tot 350.000 munten per ronde. Het Wild symbool is de druïde. Het vervangt alle andere symbolen met uitzondering van het Scatter symbool (boom). Wanneer je op de ‘Auto Play’ knop klikt, kan je kiezen hoeveel spins je wilt laten draaien zonder zelf te klikken.

Conclusie

Secret of The Stones is een spannende maar ook relaxte online gokkast. Met het aparte thema, de mooie graphics en bonus rondes is deze slot erg leuk om te spelen. De bonusronde is vooral spannend en kan je heel veel geld brengen. Het is geen drukke gokkast, en daarom ook erg prettig om te spelen. Probeer ook het geheim van de stenen te onthullen en win veel geld!