Speel met de spannende Secrets of Alchemy slotmachine

Als je er altijd al van gedroomd hebt om alles wat je maar ziet in goud te veranderen, dan is het tijd om de Secrets of Alchemy-gokmachine van EGT te bespelen. Als je eenmaal de formule geperfectioneerd hebt, verander je lood in goud en kun je gemakkelijk enorme prijzen winnen. Dankzij de superieure ontwikkelaars bij EGT kan dat nu ook op een gemakkelijk en intuïtieve manier op je mobiele telefoon. Met de vele bonusgames, zoals wilds, scatters, jackpotspellen en de Double-Or-Nothing-optie verveelt deze machine nooit. Kruip in de huid van de alchemist en ontfutsel de natuur al haar grootste raadsels.

Bezoek de geheime werkplaats van de alchemist

Secrets of Alchemy Het thema van deze gokkast is de eeuwenoude fascinatie met alchemie: de wetenschap rondom het maken van goud uit lood en andere waardeloze materialen. De geheime formule, die tot nu toe iedereen ontglipt is, ligt op het puntje van je tong. In je geheime werkplaats – verstopt voor de rest van de wereld, en natuurlijk concurrerende alchemisten – werk je met de Secrets of Alchemy-gokkast aan het perfectioneren van je recept. Alle willekeurige items, zoals speelkaarten, rozen, en zelfs personen die je geheim proberen te stelen, veranderen voor je ogen in een grote berg goud.

Alle symbolen zijn hun gewicht in goud waard

De mysterieuze wetenschap van de alchemie maakt deze gokkast een van de absolute favorieten, zowel voor beginners als voor ervaren spelers. Het mysterieuze thema wordt is op een prachtige wijze verwerkt in een afwisselende en spannende machine, waarop je goede kans hebt om grote prijzen te winnen. Speelkaarten zijn 3.000 munten waard, en gouden staven tot wel 4.000 munten. Boeken verander je zonder al te veel problemen in stukken goud van 6.000 munten. Andere alchemisten die je geheimen proberen te ontdekken en rondsluipen in je geheime laboratorium, verander je in gouden beelden van 10.000 of zelfs 20.000 munten.

De perfecte formule

Als je het geheim van de alchemie beter onder de knie krijgt, verschijnen de wilds. Die maken het mogelijk om alles wat zich op je pad bevindt in goud te veranderen – en zo gouden combinaties te maken met de andere symbolen. Scatters zijn in dit spel kastelen, waarin je de geheime boeken vindt die de weg wijzen naar de eeuwenoude kennis die je zoekt. Vind je drie kastelen, dan krijg je een bonusprijs van 2.500 munten en zeven gratis spins, die zichzelf kunnen blijven herhalen. Op die manier word je slapend rijk terwijl je de Secrets of Alchemy bespeelt.

Secrets of Alchemy

Enorme jackpots

Als je je doel bereikt, krijg je een jackpot spel waarbij echt serieuze prijzen te verdienen zijn. Vind je de perfecte formule door je door vier levels van het jackpotspel heen te werken, dan kan je een enorme bonus krijgen – afhankelijk van de kleur kaart die je gekozen hebt. Kleine prijzen (onder de 15.000 munten) kan je pogen alsnog in goud te laten veranderen, door de Gamble-optie te kiezen. Daarmee kan je de waarde verdubbelen. Maar kijk uit: als het mislukt, blijf je achter met een waardeloze klomp metaal en verlies je al je prijsgeld.

De geheimen van de perfecte inzet

Op de Secrets of Alchemy-gokmachine heeft EGT het mogelijk gemaakt om veel verschillende inzetten te kiezen. Op die manier is de gokkast geschikt voor iedere speler en kunnen zowel beginnende liefhebbers als geharde experts hun slag slaan en een grote berg goud te verdienen. Je kunt al inzetten vanaf 0.25 munten per spin, maar dat kan je laten oplopen tot wel 500 munten. Zo speel je precies op de manier waar jij je comfortabel bij voelt. Met 25 winlijnen heb je een mooie kans op goede prijzen. Kraak de formule en laat je alchemistische kennis in je voordeel werken op deze prachtige slotmachine.