Secrets of the Amazon playtechDe geheimen van de Amazone. Het klinkt natuurlijk enorm spannend en vaak is iets in de jungle dat ook. Toch valt dat bij dit spel allemaal wel mee en niet om de laatste reden omdat er maar met 20 winlijnen gespeeld wordt. Normaal gesproken hoeft zo’n laag aantal niet zo’n heel groot probleem te zijn maar het zorgt er voor dat er in dit spel vaak maar bar weinig iets te vieren valt. Natuurlijk, de gevaarlijke dieren en sexy vrouwen fleuren de sfeer van het spel wel wat op maar het kan het algehele niveau van het spel niet genoeg omhoog tillen.

Je speelt dit spel op vijf rollen met een minimale inzet van 20 eurocent op dus twintig winstlijnen. Er zijn opties voor auto play zodat je niet constant hoeft te drukken en er is ook een max bet knop. Een turbo zit er helaas niet op en dat komt die spel niet altijd ten goeden omdat het nu soms wat lang duurt voordat de volgende spin weer van gang kan gaan. Er zit ook geen gamble knop op dus je kunt de prijzen die je wint niet verdubbelen. Aan de andere kant kun je ze ook niet verliezen dus dat hoeft niet echt een groot struikelblok te zijn.

Secrets of the Amazon is een spel dat puur op scatters en wilds draait

Eigenlijk gaat in dit spel maar om twee dingen. Dat zijn aan de ene kant de wilds en aan de andere kant de scatters. De wilds worden vertolkt door een mooie junglevrouw en staan voor ieder symbool behalve de scatters. Het is in dit spel van groot belang dat je veel wilds tegenkomt, anders kun je een goede winst eigenlijk al wel vergeten bij voorbaat. Daarnaast zijn er dus de scatters. Deze worden afgebeeld door bloemen en geven je free spins. Dit is iets om goed in de gaten te houden want dit is dé manier om geld te verdien bij Secrets of The Amazon. Probeer zo veel mogelijk van deze scattersymbolen te vergaren en maak kans op tot wel 20 free spins.

Het minimale free spins dat je met drie scatters kunt krijgen is wel een beetje karig, dat zijn er namelijk maar 5. Binnen deze free spins is er een voordeel, er komen namelijk een stuk meer wilds naar voren dan in het reguliere spel. Dit is echt waar je het van moet hebben bij deze videoslot dus zorg dat je zo veel mogelijk wilds en scatters te pakken krijgt, krijg je dit niet, is de kans niet groot dat je heel veel geld gaat verdienen.

Secrets of the Amazon gokkast

Geen echte aanrader op Secrets of the Amazon

We kunnen deze slot eigenlijk aan niemand echt aanraden. Dat heeft verschillende redenen. Ten eerste zijn er maar twintig winlijnen. Zoiets kun je alleen maar compenseren door verder een te gekke bonus te hebben of iets met minigames te doen en ook dat gebeurt helaas niet in dit veel te timide spel. Ook de graphics stellen eigenlijk maar bar weinig voor en dit alles maakt dit tot een spel dat te weinig sensatie én te weinig kwaliteit op het gebied van beeld brengt. Het enige positieve aan dit spel zijn de free spins.

Wanneer je die weet te pakken (hopelijk meer dan 5) is er nog wel een goede kans dat je uiteindelijk nog wat overhoudt aan dit spel. Er zit ook niks van een jackpot of iets dergelijks bij dus ook op een flinke klapper op dat gebied hoef je niets te verwachten van Secrets of The Amazon. Voor beginners kan het overigens wel een spel zijn om makkelijk in te stappen, doordat er zo weinig gebeurt is het spel wel heel erg overzichtelijk.