Shaaark nextgen gamingBen je een liefhebber van zeewater, maar niet zo van de haaien die erin zwemmen? Pas dan maar op bij deze Shaaark Superbet videoslot van NextGen. Met de haai in de hoofdrol zal je tijdens het spelen van deze game namelijk heel wat kansen krijgen om er met een geldwinst vandoor te gaan. Binnen het thema kun je van alles verwachten, waaronder ook tal van verschillende extra kansen om prijzen te winnen.

Als je Shaaark Superbet gaat spelen doe je dit altijd op 5 rollen. Hierop zijn van links naar rechts in totaal 25 winlijnen verdeeld, waarop uiteraard heel wat mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Om het tot een prijs te kunnen schoppen zal je zoveel mogelijk moeten proberen om soortgelijke symbolen op een winlijn in een combinatie te krijgen. Hiermee kun je een uitbetaling winnen als de combinatie een lijn volgt op meerdere aaneengesloten rollen en gestart wordt vanaf rol 1.

Inzetlimieten Shaaark Superbet slotmachine

Zodra je van plan bent om op deze gokkast online een inzet te gaan plaatsen zal je moeten weten dat ook oefenen tot de mogelijkheden behoort. Wil je dus spelen voor je plezier of om de spelregels te leren kennen, dan kun je bij Shaaark Superbet gratis inzetten plaatsen met maar liefst 1000 euro gratis speelgeld. Anderzijds is het natuurlijk ook een optie om direct met echt geld aan de slag te gaan. Om een inzet te bepalen kun je muntwaardes kiezen van 1 cent tot en met 2 euro.

Daarbij kun je ook kiezen om een superbet inzet te plaatsen, waardoor je het bedrag dat je speelt kunt verhogen. Als je kiest voor de superbet en speelt met het maximum van 25 winlijnen zal je bij Shaaark Superbet altijd minimaal een inzet moeten spelen van 30 cent per draai. De maximale inzet die geplaatst kan worden komt voor dit spel uit op een bedrag van 60 euro, waarbij uiteraard ook de superbet geactiveerd zal zijn.

Superbet wel of niet activeren

De superbet modus die je bij dit spel kunt activeren heeft alles te maken met het Wild symbool dat beschikbaar is bij deze speelautomaat. Bij Shaaark Superbet kun je met deze modus namelijk door hoger in te zetten ervoor zorgen dat speciaal geselecteerde symbolen als deze gedraaid worden ook in een Wild veranderen. Doel hiervan is dat je iets meer geld speelt om daarmee hogere kansen op winst te kunnen genieten. Ondanks het feit dat het spel Shaaark Superbet heet ben je niet verplicht om deze extra modus te gebruiken.

Shaaark! Wild symbolen

Zoals hierboven ook al aangegeven is de Wild die je bij Shaaark Superbet kunt draaien zeer belangrijk. Deze is namelijk in een dubbele rol beschikbaar als reguliere symbool, maar kan ook gedraaid worden als een Wild. Als reguliere symbool kun je al winnen als je minimaal 2 haaien op een winlijn van links naar rechts weten te draaien. De Wild functie van Shaaark Superbet zorgt er bij dit symbool echter voor dat andere symbolen vervangen kunnen worden, waarbij alleen de haaienvin voor vervanging is uitgesloten.

Als je de Wild weet te gebruiken in een combinatie, en je daarmee een prijs wint, zal je bij dit spel niet alleen kunnen rekenen op een snellere afhandeling, maar ook op een hogere prijs. Alle combinaties die namelijk dankzij het Wild symbool tot stand komen zullen altijd verdubbeld als prijs uitbetaald worden.

Shaaark online slot

Haaienvin als Scatter symbool

Ondertussen weet je alles over de Wild en over het feit dat de haaienvin niet door dit symbool vervangen kan worden. Dit komt, omdat de haaienvin van Shaaark Superbet gebruikt wordt als een Scatter. Met dit symbool kun je, zonder daarbij een winlijn te gebruiken, een vermenigvuldiging van je inzet winnen. Een extra die je bovenop deze prijzen krijgt is een totaal aantal van 10 free games. Om dit te bereiken zal je bij Shaaark Superbet altijd wel minimaal 3 Scatter symbolen op de rollen moeten laten verschijnen. Als je tijdens het spelen met de free games prijzen weet te draaien zal je deze altijd verdubbeld aan je tegoed uitbetaald krijgen. Prijzen die tot stand komen door middel van de Wild van Shaaark Superbet worden tijdens de free games bovendien altijd verviervoudigt.

Beoordeling

Spelers die nog nooit op deze Shaaark Superbet videoslot gespeeld hebben zouden naar onze mening dit spel toch eens moeten verkennen. Niet alleen om de prijzen die gewonnen kunnen worden, maar ook om de spelbeleving die er heerst. Grafisch en geluidstechnisch is NextGen er namelijk in geslaagd om Shaaark Superbet extra spannend te maken, waarbij gokken uiteraard 24-7 mogelijk is vanuit je eigen woonkamer.