silent run

Silent Run is een mooie online gokkast van NetEnt. Je kunt nu als speler ervaren hoe het was om tijdens de tweede wereldoorlog in de onderwaterwereld veldslagen te leveren met duikboten. Het is een spannend en uniek thema dat voor veel spannende spelmomenten zal zorgen. De geluidseffecten zijn subtiel, dreigend en effectief. Als je het bonusspel weet te activeren kan je oefenen met torpedo schieten. Speel om echt geld vanaf 25 cent tot maximaal €125 per spin op de 25 vaste winlijnen van Silent Run.

Silent Run spelen

De tweede wereldoorlog kan je vanuit vele kanten belichten, en het ontwerp van deze gokkast is Russisch met de ster met de vijf punten en het rode met gouden logo. Naast de onderzeeërs vind je andere belangrijke oorlogsschepen op deze gokkast. De slagschepen zijn klaar om te vechten, en natuurlijk zijn de 5 rollen versierd met schepen, onderzeeërs, mijnen, sonar apparatuur en torpedo’s. Voor de kleine prijzen zijn er de klassieke kaart symbolen op de rollen.

Het spel heeft 25 winlijnen op vijf rollen en drie rijen. Activeer de echo bonusronde door het sonar symbool op de middelste rol te draaien.Wanneer dit gebeurd zal de sonar je helpen bij het vinden van verborgen torpedo’s op de rollen. Je kunt nu 2 tot 5 torpedo’s vinden. Met de verzamelde torpedo’s kan je tegen de vijandelijke schepen vechten. Als het vuur brandt op de vijandige slagschepen verdien je onmiddellijke beloningen. De beloning voor ieder schip is anders, en je moet ook meer torpedo’s gebruiken voor sommige schepen.

Silent run torpedos

Je winsten worden vermenigvuldigd met de Multiplier die is verbonden aan de torpedo die je afschiet. Het spel heeft ook Wilds die alle andere symbolen vervangen(behalve de Echo Wild en Echo Bonus) met de kans om mooie geldprijzen. De eerste is de alarmlamp, en is de gewone Wild. De tweede is de Echo Wild die 3 signalen uitzendt om verborgen Wilds te vinden op de rollen.

Bonusgames

Het aantal bonusgames is beperkt, maar toch is Silent Run een mooie en spannende online gokkast die je vaak zal spelen. De grootste prijzen win je met de Wilds en het bonusspel. Door dit mooie torpedo bonusspel en de sfeer blijft deze videoslot boeien. Probeer hem eerst gratis en ervaar hoe het is om de vijandige schepen tot zinken te brengen in de tweede wereldoorlog. Gebruik daarbij de Auto Play functie als je geen zin hebt om iedere ronde te klikken. Dit kan van 10 tot 1000 autospins. Je hebt nu de mogelijkheid om tot 250.000 credits te winnen!