De wildste online gokkast bij Fruits4Real is ongetwijfeld Simply Wild. Met een standaard basisspel en een extreem wild bovenspel met inzetten van 5 tot 20 punten per draai en wild symbolen die voor elk symbool gelden biedt deze fruitmachine het optimale vertier voor de liefhebber van gokkasten. Om u als speler niet meteen in het diepe te gooien zullen we de diverse mogelijkheden van de Simply Wild online gokkast op een rijtje zetten.

simply wild

Hoe werkt Simply Wild?

Wanneer u kiest voor het basisspel van de Simply Wild dan zult u ondervinden dat dit het standaardspel is van vele gokkasten online. Voor 1 punt per spel draaien drie rollen naar combinaties van symbolen. Is het een winnende combinatie dan kunt u kiezen om via de INNEN button de gewonnen prijs bij uw huidige credits te voegen.

Ook kunt u ervoor kiezen om te proberen de prijs 1 of meerdere keren te verdubbelen door kop of munt te kiezen. Kiest u juist dan verdubbelt uw prijs en kunt u wederom kiezen voor innen of gokken of u kiest voor de derde mogelijkheid: sparen op de meter voor het bovenspel van Simply Wild. Het bovenspel van de Simply Wild is erg variërend en leuk en zullen we nu even bespreken.

De mogelijkheden van het bovenspel bij Simply Wild

Eenmaal gekozen voor het bovenspel heeft u bij Simply Wild vier verschillende inzet mogelijkheden:

  • INZET 5 – Wanneer u kiest voor 5 punten per draai zullen de eertse drie rollen van het bovenspel gaan draaien en speelt u 5 winlijnen tegelijk. De prijzen zijn vele malen hoger dan bij het basisspel.
  • INZET 10 – Bij inzet 10 speelt u wederom met de eerste 3 rollen en 5 winlijnen maar deze keer zijn alle sterren wild en tellen als elk symbool.
  • INZET 10 – Ook kunt u voor inzet 10 spelen zonder de wild finctie van de stersymbolen maar dan wel met 10 winlijnen.
  • INZET 20 – De maximale inzet van Simply Wild is 20 punten per spel. Voor deze inzet speelt u met 10 winlijnen en gelden alle stersymbolen als wild.

Niet voor niets is Simply Wild een van de populairste gokkasten van Fruits4Real. Houdt u van grof inzetten en grote prijzen dan moet u zeker eens de Simply Wild proberen. U kunt hem uitproberen voor fun, dan is het gratis maar kunt u ook niks winnen. Bent u eenmaal gewend dan is het heel eenvoudig en betrouwbaar om geld te storten en voor echte prijzen te spelen op Simply Wild.