Sky WayDeze Skyway video slot speelt zich af in de cockpit van een zeppelin. Ontdek zelf de mogelijkheden die deze slotmachine te bieden heeft en stap in de cockpit op reis naar een nieuw avontuur. Met het luchtruim als thema heeft Playson er uiteraard alles aan gedaan om dit spel tiptop in orde te maken. De achtergrond en symbolen sluiten dan ook helemaal aan bij het thema en ook de geluiden die gebruikt zijn hebben een goede inbreng. Met verschillende grafische elementen is Skyway erg leuk om te spelen en ontdek je direct de interactie bij het draaien van de rollen.

Bij deze video slot zijn er 5 rollen aanwezig, die stuk voor stuk zijn voorzien van 3 posities. Door de rollen te laten draaien kunnen uiteraard tal van winnende combinatie worden gevormd. Niet alleen met de reguliere symbolen, maar ook speciale symbolen kunnen je bij dit spel aan een winst helpen. Winnende combinaties van symbolen kunnen alleen gedraaid worden van links naar rechts en moeten beginnen op rol 1. Uiteraard is het de bedoeling dat zij 1 van de 21 verschillende winlijnen volgen en niet worden onderbroken door één van de andere symbolen.

Zeppelin Scatters

De zeppelin die je bij het spelen van Skyway tegen kunt komen zijn te draaien als een Scatter. Dit wil zeggen dat je deze symbolen willekeurig mag draaien om een winst te vormen. Er hoeft geen winlijn gevolgd te worden en ook hoeven deze symbolen niet op bepaalde posities van de rollen te komen staan. Je wint al als je minimaal 2 Scatters weet te draaien. De prijzen die je wint met een Scatter zijn afhankelijk van het aantal symbolen dat je gedraaid hebt. In de prijzentabel staat een prijs aangegeven wat een vermenigvuldiging van minimaal 2x en maximaal 250x je inzet zal betekenen.

Win free spins voor gratis prijzen

Het Scatter symbool van Skyway kan je niet alleen makkelijker aan een winst helpen, maar kan je ook nog eens recht geven op free spins. Als je 3 of meer Scatters draait krijg je bij dit spel 16 free spins toegekend. Deze worden op basis van de laatste inzet gespeeld, waarbij er uiteraard geen geld van je tegoed afgehaald zal worden. Tijdens het spelen met de free spins kunnen 16 nieuwe free spins gewonnen worden als je weer 3 of meer Scatter symbolen weet te draaien. Deze worden dus opgeteld bij je huidige tegoed en automatisch verder gespeeld. Daarnaast is het er als leuk extraatje dat de Scatters bij de free spins gedraaid kunnen worden als een extra Wild. Hiermee kunnen andere symbolen vervangen worden en combinaties makkelijk worden afgerond.

Skyway

Ga voor winsten met de Wild

De vrouwelijke pilote die je kunt draaien bij dit spel zal gedraaid worden als een Wild. Dit beteken dat je alle symbolen met deze pilote kan vervangen, behalve de Scatters. Heb je reguliere symbolen in combinatie met een Wild, dan krijg je een prijs uitgekeerd op basis van de prijs die dat aantal reguliere symbolen normaalgezien zou hebben opgeleverd. Ook is het mogelijk om met deze Wilds een eigen combinatie te vormen. In dat geval wordt een prijs uitgekeerd als je minimaal 2 Wild symbolen op een winlijn draait.

Inzetten met echt geld

Je kan ervoor kiezen om Skyway gratis te spelen, maar uiteraard is het spannender als je met echt geld aan de slag gaat. Inzetten kan met verschillende muntwaardes, die je in kunt stellen van 1 cent tot en met 2 euro. Als je alle 21 winlijnen van Skyway gaat gebruiken, dan wordt er een minimale inzet verwacht van 21 cent. Maximaal kan er bij het spelen van deze video slot gespeeld worden met hogere bedragen. Kies je voor een muntwaarde van 2 euro, dan speel je per draai een bedrag van 42 euro.

Beoordeling

Bij ons is Skyway erg goed in de smaak gevallen als video slot. Alle elementen die je in een slot zoekt zijn aanwezig en kunnen met extra winstkansen behoorlijk wat geld opleveren. Je kan de slotmachine erg makkelijk bedienen, waarbij je de rollen snel achter elkaar kunt laten draaien. Skyway geeft duidelijk aan wat je kunt winnen en hoeveel soortgelijke symbolen je daarvoor op een winlijn zal moeten draaien.