South Park ken je natuurlijk als de te gekke TV serie, maar South Park is ook beschikbaar als gokkast van NetEnt met de wereldberoemde vier hoofdpersonen Cartman, Stan, Kyle en Kenny. Wat kan je zoal verwachten als je de South Park video slot gaat spelen? Er zijn onder andere Sticky Wilds, Free Spins en diverse bonusgames voor uren spanning en spelplezier.

Spelen op de South Park videoslot

South Park bestaat niet echt, en de hele serie is gebaseerd op een fictief stadje in de Amerikaanse staat Colorado. Het is echter geen tekenfilm voor kinderen want daar zijn de avonturen en het taalgebruik veel te grof voor, niets is te gek in South Park.

Als je van de serie houdt, dan zal je tijdens het spelen van deze online gokkast ook regelmatig in een deuk liggen. Je speelt South Park op vijf rollen met drie rijen en vijfentwintig vaste winlijnen. Naast de symbolen van de hoofdpersonen zijn er ook de cijfers en letters voor kleinere wincombinaties. Maar het spel wordt pas echt leuk met de mooie features waar je veel geld mee kunt winnen.

south park

Bonusgames

Op de SouthPark gokkast heb je veel kans op mooie prijzen met een uitbetalingspercentage van bijna 97%. Die kan je vooral winnen met één van de vele bonusgames en extra’s. Je hebt namelijk de beschikking over Wilds die alle andere symbolen vervangen voor mooie wincombinaties. Dan is er de Cartman mini game die willekeurig geactiveerd wordt waarna je een blok van 3×3 aan Wilds krijgt. Terrance en Phillip hebben ook een eigen mini-game in de South Park videoslot waarbij je door het gebruik van de symbool vervangers veel geld kunt winnen. Met de Mister Hankey mini game krijg je ook drie 3 Wilds op de rollen.

south park

Maar dat is nog niet alles want er zijn ook nog vier bonus spellen rondom Stan, Kyle, Kenny en Cartman. Activeer de bonus door het bonussymbool op de rollen drie of vier te draaien, en op de vijfde rol één van de hoofdpersonen. Je maakt dan kans op de Cartman Bonus waar je kans maakt op een muntwinst, een verdubbeling(multiplier), reset of een warning/game over. Bij de Kyle Bonus Spins krijg je tien free spins die je kunt her activeren tijdens het spelen. Stan heeft ook een eigen bonusgame met symbool vervangers. Help Kenny in zijn bonusgame en win veel credits.

South Park winnen

Met de South Park gokkast valt behoorlijk wat geld te verdienen als je om echt geld gaat spelen. Dat kan vanaf een kwartje per ronde tot €125 maximaal. Speel deze gokkast ook gerust gratis, want er valt zonder geld ook genoeg te beleven. Voor alle fans van de serie is dit een feest van herkenning, en misschien houdt je er wel een mooie cent aan over!