Op het slagveld met Spartacus

Het spel Spartacus, Gladiator of Rome is een slot spel wat geheel is gewijd aan Spartacus. Spartacus is een strijder die bekend is uit de legendes. Zijn legendarische avonturen hebben al veel harten sneller doen kloppen. Spartacus staat bekend om zijn geweldige vechtkunsten en om zijn militaire leiderschap. In het spel Spartacus Gladiator of Rome wordt deze held uit de mythologische oudheid opnieuw tot leven gebracht. Spartacus wist het hele Romeinse rijk op zijn funderingen te laten trillen door zijn sporen achter te laten in de geschiedenis en mede daardoor werden er al veel televisie series, boeken en films gewijd aan het indrukwekkende leven van deze geweldige held.

Spartacus, het uiterlijk van het spel

spartacusHet spel Spartacus toont je een populair spelelement wat je alleen bij de spellen van WMS tegen komt. Meerdere spellen, waaronder het immens gewilde spel KISS maken gebruik van dit spelonderdeel; de populaire reusachtige wielen. Deze wielen passen uiteraard helemaal bij dit thema; een dappere krijger als Spartacus verdient het gewoon om groots over de reusachtige wielen te worden afgebeeld. Het spel Spartacus bestaat uit twee sets wielen; een kleine set van 5 x 4 en een grote set van 5×12 wielen. Je speelt dit spel dan ook op 100 winlijnen, en je speelt het volgens het 2 voor de prijs van 1 systeem, wat inhoudt dat jij voor 50 cent per spin dit spel kan spelen. Het spel maakt gebruik van een aantal elementen zoals overbrengende wilds, gestapelde symbolen, scatters en gratis spins.

Daarnaast tref je bij de symbolen Spartacus zelf aan, maar ook vrouwelijke gladiatoren, leeuwen, helmen, schilden, zwaarden, het logo van het spel en de 4 logo’s van pokerkaarten. Het logo van het spel is het wild symbool wat ieder ander symbool in het spel kan vervangen behalve het symbool van het Colosseum wat de scatter is. Het Colosseum kom je tegen op het eerste, derde en vijfde wiel van zowel de klein wielen als op de kolossale wielen-set. De wild symbolen kunnen ook gaan stapelen op het hoofdwiel en één of meer daarvan zullen dan overgaan naar de kolossale wielen-set wat jouw kans enorm zal verhogen om meer winnende combinaties te vormen. Wanneer je drie keer of vaker het Colosseum symbool op beide sets wielen krijgt zal je de gratis spins modus triggeren.

Jouw winst bij het spel Spartacus

Met scatters win je dus bonus spins. Je aantal spins geeft aan hoeveel bonus spins jij wint. Heb je 3 scatters, dan win je 8 free spins plus daarbij 2 keer je totale inzet. Heb je 4 scatters, dan win je 12 spins terwijl je totale inzet met 5 wordt vermenigvuldigd. Heb je het geluk dat je 5 scatters op je speelveld hebt, dan win je wel 20 free spins, en daarnaast win je ook 20 keer je totale inzet. Jouw winst wordt natuurlijk bepaald door de hoogte van je inzet. Je kan het spel spelen met een minimum van 50 cent maar je kan gaan tot 250 munten wanneer je het spel speelt op alle 100 de winlijnen. Wanneer jij Spartacus zelf op je wielen krijgt heb je met 5 symbolen de hoogste uitbetaling van 1250 munten. Jouw winst kan dus net zo legendarisch worden als Spartacus zelf, maar je zal wel strijd moeten durven leveren.