Spartaans spannend spelen bij Spartus

Met het spel Spartus ga je terug in de geschiedenis. Het spel Spartus is gebaseerd op de populaire Spartacus, en je waant je dan ook in Romeinse sferen wanneer je dit spel speelt. Spartaanse oorlogstaferelen vullen het beeld van Spartus. Daar waar je denkt aan primitieve speelomstandigheden bij het horen van het woord spartaans, is daar in dit geval geen sprake van. Met Spartus vallen grote prijzen te verdienen; in deze historische veldslagen ben jij de overwinnaar.

Over de achtergrond van Spartus

Het spel Spartus is ontworpen door Stakelogic. Ze hebben gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken bij het ontwerpen van dit spel. Je hebt een 360 graads overview wanneer je dit spel speelt. Je waant je dus midden in het slagveld waar dit avontuur zich afspeelt. Het spel Spartus is door Stakelogic voorzien van veel grafische effecten die zorgen voor een spectaculaire spelbelevenis. De technologie die voor het spel Spartus is gebruikt, is van hoogstaand niveau, zoals je van Stakelogic mag verwachten.

Het uiterlijk en spel van Spartus

Spartus is een video slot spel, wat beschikt over 5 rollen. Je kan op deze slotmachine spelen door in te zetten voor geld. Je kan het spel echter ook eerst gratis oefenen. Winnen kan op een aantal manieren. Je kan winnen door winnende combinaties, wilds, scatters en free spins. Je vormt bij Spartus winnende combinaties door middel van alle voorkomende symbolen. Je kan winst maken in een combinatie doordat je meerdere gelijke symbolen van links naar rechts verzamelt. Het aantal winlijnen waarmee je winsten kan genereren is hoog; je hebt de beschikking over een maximum van 25 winlijnen. Bij deze winlijnen heb je dus de beschikking over de reguliere symbolen, maar ook over wild symbolen, scatter symbolen en free spins.

Spartus

Wilds, scatters en free spins

Wanneer je het spel Spartus speelt mag je dus naast standaard symbolen ook op de nodige extra’s rekenen. Uiteraard is daar een Wild die een symbool kan vervangen. Hierdoor is het gemakkelijker om combinaties goed af te ronden. Bovendien maakt het gebruik Spartus gebruik van Scatters. Scatters hoeven geen winlijn te volgen; ze expanderen zichzelf over de rol heen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van free spins. Free spins zorgen ervoor dat je gratis spelrondes krijgt. Bij Free spins is het uiteraard mogelijk om geld te verdienen op een gratis manier. Wanneer je echter verliest gaat dit niet van jouw totale inzet af.

Onspartaanse bonus taferelen

Wanneer je het spel Spartus speelt zal je al snel het speciale effect van dit spel ontdekken; een bonusronde. Je zal –geheel in stijl met het thema – een gouden rad aantreffen, wat jou in staat stelt om een behoorlijk hoog aantal grote prijzen te vergaren. Aan dit bonus rad moet je draaien; het rad zelf bestaat uit een aantal ringen. De prijzen vergaar je allereerst uit de ring die aan de buitenkant zit. Dan wordt er verder besloten hoe ver jij mag gaan om prijzen te winnen uit de binnenste ringen van het gouden rad.

Een Spartaans spannende spelbeleving op meerdere apparaten

Nu je deze uitleg hebt gelezen kan je natuurlijk niet meer wachten om het spel Spartus te gaan spelen. Natuurlijk kan je nu gelijk naar het casino gaan, waar dit spel van oorsprong vandaan komt. Maar waarom zou jij je dag niet opvrolijken door een gokje te wagen op je eigen mobiele apparatuur? Je kan het spel Spartus namelijk ook spelen op je mobiele telefoon, tablet, computer of laptop voor een nog spannendere spelbeleving.

Het spel is uitgegeven voor een aantal platforms; het is uitgegeven voor Apple apparatuur, maar ook voor Android gear. Daarnaast vind je het spel Spartus bij Microsoft. Op deze manier kan jij altijd en overal je favoriete spel spelen, en wanneer je vindt dat het rendabel wordt om over te stappen van de gratis probeerversie naar de betaalde versie met echte cash inzet zal het je ook nog eens een leuk bedrag opleveren. Geld verdienen was nog nooit zo leuk.