In Speed Cash draait alles om snelheid. Dat had je wel kunnen verwachten met een naam als deze. Play ‘n Go heeft met deze online gokkast een leuke te pakken. Vooral het uiterlijk is super. Niet te druk zoals je vaak hebt bij online gokkasten en videoslots. Maar deze is helemaal aangepast aan de naam van de kast. Aan de bovenkant van de kast naast het logo zie je een snelheidsmeter. Deze heeft het uiterlijk zoals je deze ook nog in vele auto’s kunt vinden. Dit element geeft de snelheid weer van het spel, wat echt tof is.

Daarnaast zie je de winsttabel van Speed Cash. Niet heel bijzonder zou je denken, maar als je nog eens goed kijkt zie je dat bovenaan weer design elementen die alles te maken hebben met snelheid en auto’s. Bij de drie verschillende inzetten zijn drie lampjes in de bekende rood, oranje en rode kleur gezet. Deze drie lampjes zie je ook vaak bij autoraces en past perfect binnen het race thema van deze videoslot.

De symbolen die worden gebruikt in deze online gokkast spreken voor zich. Alles draait om geld en snelheid. De symbolen die je tegenkomt zijn naast de auto’s goudstaven, papiergeld en muntgeld. Duidelijker dan dit gaat het niet worden.

Speed Cash gokkast

Alles draait om geld en snelheid bij Speed Cash

Logisch dat het bij Speed Cash draait om snelheid en auto’s. Daarom is het autosymbool in deze gokkast ook wild. Wat inhoudt dat als je deze draait je deze kunt inzetten voor alle symbolen om zo tot een winnende combinatie te komen. Draai je er drie, dan val je goed in de prijzen. Bij een inzet van 1 credit kun je al snel 800 credits winnen. Speel je met 2 credits, dan kun je dit verdubbelen en win je 1600 credits.

Als je speelt met 3 credits dan gaat het allemaal net even wat anders en speel je mee voor de progressieve jackpot. Iedereen die speelt met echt geld, draagt bij aan deze jackpot en je ziet hem oplopen terwijl je aan het spelen bent. Draai je 3 auto’s en speel je met 3 credits, dus de maximale inzet, dan win je de jackpot. Niet verkeerd voor een simpel ogende videoslot van Play ‘n Go.

Probeer Speed Cash uit

Wil je niet gelijk met je eigen geld spelen, dan kun je op Speed Cash spelen voor de lol. Het spel werkt dan hetzelfde, je kunt ook gewoon winnen maar het geld kun je niet laten uitbetalen. Dit kan alleen als je met je eigen geld gaat spelen. Als je nog nooit hebt gespeeld, dan is het spelen voor de lol misschien wel even slim om te doen zodat je het een beetje onder de knie krijgt. Ben je zeker van je zaak en wil je de spanning verhogen dan kun je op elk moment beslissen om te gaan spelen met je eigen geld. De winst die je dan wint is ook voor jou en kun je laten uitbetalen of je kunt kiezen om op een andere gokkast door te spelen.

Toffe kast

Speed Cash is een eenvoudige kast zonder veel poespas en zeker leuk om te spelen. Het extra spelelement van de progressieve jackpot maakt dit soort online gokkasten net even wat spannender en extra leuk om te spelen. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gespeeld of dat je elke dag op verschillende kasten speelt, deze Speed Cash kun je er prima bij hebben.

De eenvoud maakt het lekker ontspannen om op te spelen als je niet met je eigen geld speelt. Verhoog de spanning door je eigen geld in te zetten en mee spelen voor de progressieve jackpot. Kies je inzet, klik op spin en geniet van deze toffe kast.