Als het gaat om het aanbieden van veel gokkasten is Omnislots in de loop der tijd natuurlijk wel een uitstekende aanbieder gebleken. Om naar de top te komen is één, maar om aan de top te blijven moet je als casino natuurlijk wel blijven ontwikkelen. Met trots kunnen wij je dan ook melden dat Omnislots er alles aan doet om het spelassortiment up-to-date te houden en wel met het uitbrengen van 5 gloednieuwe gokkasten.

Als je deze gokkasten online wilt spelen bij Omnislots kun je natuurlijk aan de slag gaan met gratis tegoed, maar ook door te spelen voor geld vanaf een eigen account. De keuze is wat dat betreft aan jou! Om je bekend te laten raken met de nieuwe spellen hebben wij hieronder in ieder geval alvast een overzicht neergezet van de spellen en wat je kunt verwachten.

• Basketball Star – Microgaming
Bij de nieuwe Basketball Star gokkast van Microgaming kun je als speler rekenen op heel wat leuke momenten. Het thema is natuurlijk ingericht op basis van basketbal, waardoor je jezelf direct zal wanen op de tribune van een waar speelveld. Winnen kan bij deze slot op 5 rollen met een totaal van maar liefst 243 winmanieren. Wat jij moet doen om winst te pakken? Vorm zoveel mogelijk symbolen op aaneengesloten rollen! Er hoeft geen patroon gevolgd te worden dus winnen is bij Basketball Star nog makkelijker gemaakt!

• Alkemor’s Tower – Betsoft
Als je gokkasten online gaat spelen staat kwaliteit natuurlijk altijd wel voorop. Met de 3D gokkasten die Betsoft op de markt brengt heb je in ieder geval doorgaans geen klagen, wat ook geldt voor de nieuwe Alkemor’s Tower gokkast. Op dit spel kun je geheel met 3D beleving aan de slag om op 5 rollen winst te gaan maken. Ook hier kun je winnen op 243 winmanieren en zal je dus geen patroon moeten volgen om een uitbetaling te kunnen krijgen.

• So Much Candy – Microgaming
De So Much candy gokkast die nieuw te spelen is bij Omnislots is er ook zeker één die niet mag ontbreken als je wel van een snoepje houdt. Dit spel zit namelijk vol van snoepjes, die als symbolen gebruikt worden om prijzencombinaties mee te vormen. In totaal zijn er op deze vrolijke gokkast 5 rollen te vinden, waarop 25 winlijnen verdeeld zijn. Weet jij combinaties te vormen van soortgelijke symbolen op een winlijn van links naar rechts? Dan pak je een prijs zoals deze in de prijzentabel wordt weergegeven.

• So Much Sushi – Microgaming
De So Much Sushi gokkast van Microgaming is er één uit dezelfde serie als de hierboven genoemde So Much Candy. Bij deze gokkast draait het echter niet om snoepjes, maar om heerlijke Japanse Sushi. Dit zijn natuurlijk de symbolen die je op de 5 rollen van deze online gokkast kunt gebruiken om te winnen! Ook deze speelautomaat kent 25 winlijnen, die je zal moeten zien te vullen van links naar rechts voor het winnen van een uitbetaling.

• So Many Monsters – Microgaming
Zoals je wellicht wel van de titel So Many Monsters verwacht sluit ook dit spel aan op de serie van spellen die we hierboven hebben vernoemd. Bij So Many Monsters wordt er echter geen gebruik gemaakt van etenswaren, maar allerlei verschillende soorten wezens om op 25 winlijnen een prijs mee binnen te kunnen halen. Ook hier wordt weer gespeeld voor prijzen op 5 rollen en zijn er per draai 15 symbolen beschikbaar om je doel te bereiken.