Voor u met echt gaat spelen kunt u het beste een speel account aanmaken. Uw gegevens en uw speeltegoed worden op een veilige plaats opgeslagen, en u kunt de volgende dag met uw saldo gewoon verder spelen.

Op internet zijn er erg veel betaalmethoden beschikbaar, betalen via iDEAL, met uw (mobiele) telefoon of zelfs via SMS. Maar wat is nou de beste betaalmethode? Eigenlijk is er geen online betaalmethode beter dan de ander, maar er zit wel degelijk verschil in.

Als u bijvoorbeeld €10,- speeltegoed wil inkopen bij een online gokkast, dan kunt u beter met iDEAL betalen dan met uw (mobiele) telefoon. Als u namelijk met uw mobiele telefoon betaalt, komt er op uw telefoon rekening nog 19% btw. over het ingekochte bedrag.

Met andere woorden, als zoals de meeste spelers vanaf of boven de € 10,- gaat spelen, kunt u het beste via iDEAL betalen. Op deze manier bent u een stuk goedkoper uit.

Wat is iDEAL?

iDEAL is een Nederlands erkende betaalmethode op internet, en wordt ondersteund door vrijwel alle online gokkasten. iDEAL is een erg veilige en betrouwbare online betaalmethode. Het systeem werkt erg simpel, het enige wat u hoeft te doen is het bedrag kiezen waarvoor u wilt spelen.

Vervolgens wordt u naar de internet-site van uw gekozen bank doorgestuurd. Uw speeltegoed is direct bij de online gokkast beschikbaar, zo kunt u direct beginnen met spelen.

Moneybookers

Moneybookers eigenlijk een soort online portomonnee, u kunt een account aanmaken via Moneybookers en op dit account via uw bankrekening geld storten. Moneybookers is samen met Neteller vooral in Amerika een gebruikte online betaalmethode, maar deze service is ook in Nederland beschikbaar.

Speeltegoed credits

Bij meeste online gokkasten wordt het speeltegoed berekend in credits 1 credit is vaak € 0,10 eurocent. Natuurlijk is deze informatie specifiek bepaald per online gokkast, u kunt deze informatie nog eens rustig nalezen bij de aanbieder van de online gokkast. Dit kunt u doen door op deze website een online gokkast aan te klikken.

Geef een antwoord