Mix een special winnend geheim toverdrankje met de Spellcast videoslot van NetEnt. Ga mee naar de magische en betoverende wereld van mystiek en tovenarij. De Symbolen en afbeeldingen lijken rechtstreeks uit een eng sprookje te komen zoals de heks met de kokende ketel die je vermaakt op de rollen. Je speelt deze online gokkast met 20 winlijnen, 5 rollen, 3 rijen, magische symbolen, toverboeken, Wild symbolen, Scatters en 3D-graphics.

spellcast

Spellcast spelen

Tovenarij kan worden gebruikt voor goed of kwaad, zoals blijkt uit de spookachtige gokkast Spellcast. De kwade lach van de sinistere tovenaar zal je winsten vieren als de rollen in overeenstemming zijn met de ban. Magische symbolen wachten op je in Spellcast en zijn heksen, tovenaars, toverstokjes, toverdrankjes en kastelen. Voor de kleine prijzen vind je de gouden kaartsymbolen A-K-Q-J-10-9 op je scherm. De spookachtige magische sfeer wordt gecreëerd met de juiste symbolen en afbeeldingen. Dit wordt gecompleteerd met de betoverende achtergrond en muziek. Tijdens het spelen krijg je regelmatig Free spins, Scatters die je mooie geldprijzen kunnen opleveren

Kenmerken van Spellcast

De Spellcast videoslot biedt je tot 20 winlijnen en maximaal 4 inzetniveaus. De muntwaarden variëren van 0,02-0,50, wat zorgt voor een maximale inzet van €40,00. Om alle winlijnen te spelen ben je dus minimaal 40 cent per draai kwijt. Om automatisch de grootste inzet te wedden moet je op de Bet Max knop klikken. Met de auto Play functie kan je maximaal 1000 spins automatisch laten spelen en relaxed achteroverleunen terwijl je de rollen ziet spinnen.

spellcast wild

Het Scatter symbool op de Spellcast gokkast is de magische bol. Als je er drie of meer draait activeer je de 15 Free Spins. Alle winsten tijdens de Free Spins worden verdrievoudigd wat je veel geld kan opleveren. De tovenaar is het Wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de Scatter. Alle winsten met een Wild symbool worden verdubbeld wat behoorlijk kan aantikken.

Conclusie Spellcast

Er zijn heel wat online gokkasten over magie en toveren, en Spellcast is er daar een van. Wij vinden deze gokkast zeker geen topper want de graphics zien er een beetje oubollig uit. Ook op de rollen valt er niet zo veel te beleven buiten de gratis spins en de Wild symbolen. Het is logisch dat niet alle NetEnt gokkasten toppers zijn, en Spellcast is wat ons betreft een van de mindere. Maar zoals altijd: smaken verschillen en misschien tover jij wel magische winsten op je rekening met de Spellcast online gokkast!