spooky family slotMisschien ken je The Addams Family van vroeger wel. Een rijke familie die houdt van nogal ‘angstaanjagende’ dingen en zelfs rare wezens in huis hebben, zoals een hand die allemaal klusjes doet en een heel groot Frankenstein achtig wezen. Het lijkt erop dat Isoftbet deze familie als inspiratie heeft gebruikt voor de gokkast Spooky Family. Isoftbet heeft meerdere online gokkasten die geïnspireerd zijn op series en films en vaak zijn dit goed vormgegeven gokkasten.

Hoe ziet Spooky Family eruit?

Spooky Family ziet er spookachtig uit. Op de achtergrond is een nogal doods landschapje te zien. De kast zelf lijkt gemaakt van grillig metaal en de knoppen zien eruit als een beetje weggerot hout. Links naast de kast hangt een skelet met een brandende kaars op het hoofd. Rechts van de kast kronkelt het skelet van een slang omhoog en af en toe komt er een vleermuis voorbij vliegen.

De normale symbolen hebben een verweerd en grillig uiterlijk. De andere symbolen lijken erg op de personages uit The Addams Family, met vader, moeder, de twee kinderen en het Frankenstein monster. Daarnaast is er nog een zeer vrolijke schedel met een zwart hoedje op, als zijnde de wild, een draaicirkel als scatter en een spookachtig, verlicht huis als het bonussymbool. Tijdens het normale spel is er geen muziek op de achtergrond, maar bij winst hoor je een kort en duister orgel melodietje.

Hoe werkt de gokkast Spooky Family?

Spooky Family is een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. In het spel zit een wild, een scatter en een bonussymbool. Daarnaast is er ook nog een Random Bonus. De wild, in de vorm van de vrolijke schedel, kan een symbool vervangen om hiermee een winnende combinatie te maken. Als die echter geen winst kan geven, maakt die van een andere symbool ook een wild. Deze geeft je over het algemeen wel winst, waardoor een wild bijna altijd lonend is. De scatter, oftewel de draaicirkel, geeft altijd winst zodra er 3 of meer op de rollen staan.

spooky family gokkast Deze hoeven niet op een winlijn voor te komen. Het bonussymbool, in de vorm van het spookachtige huis, opent de bonusronde zodra je er 3 of meer van op de rollen hebt. In deze ronde krijg je een rad voor je, met eten voor het huisdier van de familie. Dit zijn allemaal lugubere dingen, zoals een vleugel van een vleermuis, een oogbal en een tentakel van een inktvis.

Ieder van deze dingen heeft een bepaalde waarde. Zodra het rad stopt bij een van deze ‘etenswaren’, krijg je de bijbehorende munten. Als laatste is er ook nog een Random Bonus. Deze heeft niets te maken met de symbolen die je op de rollen krijgt, maar komt geheel willekeurig opzetten. Hierbij komt er een groene klauw die je een willekeurig aantal munten geeft. Deze gokkast heeft geen jackpot en je kunt niet gokken met je prijs.

De inzet

De inzet kun je bepalen door de muntwaarde, het aantal winlijnen dat je wilt spelen en het aantal munten dat je per winlijn inzet. De muntwaarde kan variëren van €0,01 tot €1,00. Bij het aantal winlijnen heb je keuze uit 1, 5, 10, 15 of alle 20 winlijnen. Daarnaast kun je 1 tot en met 5 munten per winlijn inzetten. De minimale inzet is €0,01 per draai en de maximale inzet is €100. Je kunt Spooky Family ook gratis spelen. Hiermee kun je de kast even leren kennen en kijken welke inzet het meeste oplevert. Natuurlijk kun je ook gratis blijven spelen als je dat leuk vindt.

Wat vinden wij van Spooky Family?

Spooky Family ziet er wederom goed uit voor een gokkast. Het thema is mooi uitgevoerd en als je daarvan houdt, zul je van deze gokkast genieten. Qua spel is heeft Spooky Family een leuk extraatje, door de Random Bonus. Je hebt echter geen idee hoe je winst hierbij berekend wordt en je weet ook nooit wanneer deze zal komen. Met deze gokkast kun je geluk hebben, maar ook grote pech, waardoor die spannend blijft.