Iedereen heeft wel eens gehoord van Star Trek: het bekende televisieprogramma dat al zeer populair was in de jaren ’60 en daarna uitgroeide tot een echt cultfenomeen. Speel nu op de geavanceerde Star Trek gokkast van IGT en beleef de spannende avonturen door het hele universum. In de tussentijd pik je tijdens het ontdekken van buitenaardse planeten en vreemde levensvormen natuurlijk ook flink wat credits op. Speel met echt geld of speelgeld op de online gokkasten en ervaar een avontuur, geheel in het thema van Star Trek. Met vijf rollen en dertig winlijnen maak je een buitenaards goede kans om winst te maken op deze interessante online gokkast.

Een online gokkast met een avontuurlijk Star Trek-thema

Star Trek staat geheel in het thema van de ontdekking van nieuwe werelden. Captain Kirk en zijn bemanning zijn met het ruimteschip de USS Enterprise op ontdekkingstocht in de ruimte – de ‘final frontier’, de plek waar we als mensheid nog echt nieuwe dingen tegenkomen.

Tijdens zijn avonturen komt hij op allerlei vreemde planeten en ontmoet hij de bewoners: vreemde aliëns die hem niet altijd goed gezind zijn. De combinatie tussen science fiction en ontdekking en de confrontatie met het onbekende maken Star Trek een van de meest populaire en spannende televisieseries die ooit uitgezonden is. Er zijn dan ook vele vervolgseries gemaakt: in 2009 kwam er zelfs nog een Star Trek-film uit.

star trek

Ga op ontdekkingstocht in het universum

IGT heeft met de Star Trek online gokkas het thema van de serie op een sensationele manier in het spel verwerkt. Alle bekende personages uit de film – Captain Kirk, veel van zijn ondersteunende bemanningsleden, zoals Spock, Uhura en Scotty – komen langs als iconen op de rollen, de soundtrack uit de film wordt afgespeeld. Ook visueel gezien is de gokkast online geheel vormgegeven naar gelang de bekende televisieserie, met echte foto’s van de acteurs en echte filmclips uit de nieuwe Star Trek-film die afgedraaid worden tijdens bonusrondes. Het Star Trek-logo functioneert als wildsymbool en de blauwe ‘bonus’ is een van de scatters. Met een gebruiksvriendelijke en prachtig verzorgde online gokkast zorgt IGT ervoor dat je gegarandeerd een goed avontuur beleeft.

Spannende bonusrondes

Op je ontdekkingstocht door het wijde, lege universum kom je zo nu en dan bonusrondes tegen die de kans op winst sterk vermenigvuldigen. De gokkasten van IGT staan bekend om de prachtig uitgewerkte thema’s, en dat zie je vooral tijdens deze rondes terug. Meerde wilds laten jou als speler veel meer credits winnen. In totaal zijn er vier bonusrondes op de Star Trek-gokkast te vinden, die gelinkt worden aan de hoofdpersonages:

– De “Kirk Win spins”-bonusronde: als je meer dan twee scatters en een blauw bonussymbool met Captain Kirk op de rollen weet te krijgen, begint deze bonus waarin je zes gratis spins krijg en je winst verdriedubbeld wordt als je een winnende combinatie scoort. Deze gratis spins kun je steeds opnieuw krijgen, tot wel 250 keer in totaal.
– “Spock goes wild”: in de Star Trek-saga is Spock half mens, half Vulcan. De bonusronde van Spock is dan ook buitenaards spannend. Als je meer dan twee scatters en een rood bonussymbool met Spock op de rollen krijgt, begint er een ronde waarin wilde symbolen vaker verschijnen tijdens gratis spins, waardoor je meer extra gratis spins en credits kan winnen.

star-trek-logo

– De “Uhara Super Scatter”: het bekendste vrouwelijke bemanningslid van de USS Enterprise is de nuchtere Uhara. Als er drie scatters met Uhara’s symbool op het scherm verschijnen, start er een bonusronde waarin de hoeveelheid gratis credits die je wint vergroot wordt met iedere extra wild en scatter.
– “Scotty Multiplier Boost”: de laatste bonusfunctie is het meest zeldzaam, en begint als Scotty verschijnt op een van de drie scattersymbolen. Je krijgt direct tien gratis spins en je winst wordt vervijfvoudigd. De vermenigvuldiger op de gokkast wordt zelfs verdubbeld na de eerste vijf spins.

Tel je winst met de Star Trek gokkasten

Met de online videoslots van Star Trek waan je je op avontuur in de ruimte, ontmoet je spannende wezens en beleef je bloedstollende avonturen tijdens de bonusrondes, waarmee je kans maakt op een enorme hoeveelheid credits en gratis spins. Voor iedereen die houdt van Star Trek en op deze nostalgische maar toch futuristische gokkast de serie wil herbeleven – maar ook diegenen die Star Trek willen ontdekken en een keer willen spelen op een van de geweldige online gokkasttent van IGT – is dit een zeer goede optie.