De Stickers videoslot van Netent is een heel fleurige online fruitautomaat, die heerlijk eenvoudig te spelen is. Net als alle ander nieuwe releases van NetEnt komt ook de Stickers video slot uit in de “Touch” versie. Dat wil zeggen dat er een speciale game uitkomt die speciaal geschikt is gemaakt voor het spelen op allerlei mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Stickers video slot spelen

De Stickers video slot speelt als een oude fruitautomaat, maar wel met de allerbeste en nieuwste technologie van Netent. De standaard symbolen kunnen je bekend voorkomen van klassieke fruitkasten, want dat zijn pruimen, aardbeien, sinaasappelen en kiwi’s. Met de bekende kaartsymbolen 10-J-Q-K-A zijn de wat kleinere prijzen te winnen op de Stickers video slot. Er is eigenlijk één heel belangrijk symbool op deze online gokkast, en dat is het Wild symbool. Verschijnt dit Wild symbool op de gokkast, dan blijft het als een sticker plakken, een zogenaamd Sticky symbool.

Vervolgens draait de gokkast nog een keer(de Sticky spin), en het symbool blijft op zijn plaats plakken voor mooie prijzen. Krijg je dan nog een keer een Wild symbool tijdens deze Sticky spin, dan krijg je als beloning nog een Sticky spin voor nog betere prijzen. Dit gaat zo door totdat er geen Wild Symbool meer verschijnt op de rollen.

Stickers video slot

Gratis spelen op de Stickers video slot

Wil je deze vrolijke online gokkast zonder geld spelen? Dat is natuurlijk mogelijk zoals met alle Net Entertainment games. Wil je toch een gokje wagen om echt geld, dan is de minimale inzet €0.20 tot €200 per spin op de twintig vaste winlijnen. Door de Sticky Wilds win je zomaar 80.000 munten per spin op de Stickers video slot van Netent. Onze conclusie is dat dit een mooie, simpele online gokkast is voor vele uren spelplezier.

Door de eenvoudige opzet van de Stickers video slot snap je hem na enkele proefdraaien al. En daarnaast ziet deze online slot er nog geweldig uit ook. Het is de trend van veel software makers om steeds meer ingewikkelde online gokkasten te maken, maar dat is met de Stickers video slot gelukkig niet het geval. Kortom: een must Play voor de fruitautomaten fans.