Stone AgeMet deze Stone Age videoslot heeft Endorphina duidelijk de intentie om je op basis van het thema mee terug te nemen naar het stenen tijdperk. Alle symbolen die bij Stone Age gebruikt zijn hebben natuurlijk alles met het thema te maken, wat het spelen van deze slotmachine uiterst spannend zal maken. Uiteraard heeft de ontwikkelaar er daarbij niet alleen voor gezorgd dat deze gokkast grafisch in orde is, maar ook alle geluiden die tijdens het draaien van de rollen te horen zijn zullen de spanning zeer zeker weten te verhogen.

Speldetails Stone Age videoslot

In totaal zijn er op deze Stone Age videoslot 5 rollen te vinden om mee te draaien. Iedere rol die je bij het spel kunt draaien zal 3 symbolen laten zien als deze tot stilstand komt, wat betekend dat je met een totaal van 15 symbolen de winst binnen moet zien te halen. Alle symbolen die je bij Stone Age kunt draaien zijn in staat om een winst op te leveren. Hiervoor moet je zoveel mogelijk symbolen van een soort draaien van links naar rechts. Bij deze speelautomaat wordt gebruik gemaakt van 20 winlijnen. Prijzen zullen op deze winlijnen alleen uit worden betaald als de combinaties gestart worden vanaf de eerste rol.

Inzetten en prijzen

Om tot een winnende combinatie te kunnen komen zal je uiteraard eerst moeten bepalen met welke inzet er bij Stone Age gespeeld wordt. Deze inzet kun je vaststellen door in het spel eerst de muntwaarde in te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om met minder winlijnen te gaan spelen, waarvoor je de LINES knop zal kunnen gebruiken. Heb je de muntwaarde en het aantal winlijnen gekozen? Dan rest je alleen nog het gebruik van de BET knop.

Hiermee zal je moeten bepalen hoeveel credits er per draai gespeeld moeten worden om winst mee te kunnen behalen. De inzet die je instelt kan uiteraard heel wat mooie prijzen opleveren. Om jou uitsluitsel te geven over de prijzen die gewonnen kunnen worden is er bij Stone Age een prijzentabel aanwezig. Hierin kun je alle symboolsoorten zien die gedraaid kunnen worden en zie je direct welke aantallen je nodig hebt om een prijs uiteindelijk in de wacht te kunnen slepen.

Wild functie bij Stone Age

De Wild functie wordt bij deze Stone Age videoslot uitgevoerd door het Scatter symbool dat gedraaid kan worden. Met dit symbool kunnen alle thema symbolen worden vervangen en zullen prijzen dus eenvoudiger uitgekeerd kunnen worden. Combinaties kunnen langer worden gemaakt voor hogere prijzen, maar ook kan een prijs uitgekeerd worden die je anders niet behaald zou hebben. Met de Scatters van Stone Age zelf kunnen geen eigen combinatie voor prijzen behaald worden, omdat deze al een andere dubbelfunctie dienen te vervullen.

Stone Age man

Free games

Als je tijdens het spelen van Stone Age minimaal 3 Scatter symbolen op willekeurige posities weet te draaien zullen er 10 free games actief gesteld worden. Op basis van je laatste inzet kunnen de rollen gratis draaien en kunnen uiteraard verschillende prijzen worden gewonnen. Aan het begin van de free games wordt er random een Expanding symbool gekozen. Deze kan over een hele rol uitspreiden en zo de kansen op winst vergroten. Als er een Expanding symbool gekozen is kan deze niet door de Scatters vervangen worden om een prijs op te leveren.

Kies een hogere kaart

Het gokspel dat je bij Stone Age kunt activeren is een kaart spel. Om in dit spel terecht te komen zal je de TAKE RISK knop moeten gebruiken, die aan te klikken is na het winnen van een prijs. De door jou gewonnen prijs kan tijdens het gokspel worden ingezet om verdubbeld te worden als je een hogere kaart in de serie van 5 kaarten op de speeltafel weet te winnen. Is de gekozen kaart niet hoger, dan wordt de eerder gewonnen prijs uiteraard ook niet uit gekeerd.

Beoordeling

De naam van Stone Age is in het spel goed doorgevoerd. Alles heeft bij deze videoslot te maken met het stenen tijdperk, wat het spelen uiteraard erg leuk maakt. Dankzij de Wild functie en de free games die je als extra kunt gebruiken zijn er heel wat kansen op winst te behalen. Kortom: een goed uitziende gokkast, met mogelijkheden tot het winnen van geld voor iedere casinospeler.