Streak of Luck online videoslotStreak Of Luck Jackpot is een videoslot die afwijkt van een hoop andere slots. Bij veel slots is het uiteraard de bedoeling om de juiste combinatie tussen symbolen te vinden en dat is bij dit spel niet anders maar de manier waarop je het grote geld kunt verdienen wijkt hier wel enorm af van de andere spellen. De basis is dus hetzelfde. Je speelt op vijf rollen maar bijvoorbeeld al wel met 50 winlijnen, en die 50 winlijnen ga je echt hard nodig hebben wil je veel geld kunnen verdienen bij dit spel.

De minimum inzet is 1 cent maar zodra je op 50 winlijnen gaat spelen komt dit dus al uit op vijftig eurocent. Die inzet kan oplopen tot maar liefst inzetten van 2500 euro. We raden je dit wel af, tenzij je een heel groot budget hebt om mee te spelen. Dit door Playtech ontwikkelde spel beschikt bovendien over een autoplay button en over een max bet knop.

Pas dus goed op voordat je die max bet knop indrukt want je inzet kan dan zomaar ineens een inzet van duizenden euro’s zijn. Het mooie aan het basisspel is dat je, wanneer je vier keer achter elkaar iets wint je vijf gratis spins krijgt, bij vijf keer winst krijg je er tien enzovoorts. Wanneer je uiteindelijk tien keer op rij iets wint, krijg je de jackpot.

Ga voor de dobbelstenen op de Streak Of Luck Jackpot

Naast het simpele basisspel, is er een hoop te vertellen over het vervolg in dit spel. Ten eerste heb je de wilds. De wilds in dit spel zijn niet sticky. Dat betekent dat je niet hoeft te verwachten dat de wilds nog een ronde blijven hangen zodat je meer kunt winnen, ze verdwijnen meteen weer nadat ze zijn gedraaid. De wilds vervangen ieder symbool behalve de scatters en de dobbelstenen, dit is zo omdat die een andere functie hebben.

Het betekent dus dat je in dit spel niet zo veel aan de wilds hebt als bij andere spellen, waar je vaak alleen nog maar scatters hebt als symbool die niet vervangbaar zijn. Toch is het niet zo erg als je weet waar die dobbelstenen voor dienen. Wanneer je namelijk de dobbelstenen weet te draaien op rol 1, 3 en 5 (eerste, middelste en de laatste dus) krijg je een minigame die je je rechtstreeks naar het casino laat wanen.

Je krijgt dan namelijk drie kansen om een hoge score te gooien met twee dobbelstenen. De twee dobbelstenen bij elkaar zijn je score en daarmee wordt je inzet vermenigvuldigd, en dit dus drie keer! Als je dus drie keer twaalf gooit wordt je inzet met 32 vermenigvuldigd.

Er zijn echter ook nog speciale worpen mogelijk. Wanneer je dubbel gooit (twee keer een drie, twee keer een zes et cetera) mag je een keer extra gooien. In totaal mag je maximaal zes keer gooien, wat je een vermenigvuldiging van maximaal 64 kan opleveren. Wanneer je twee keer zeven gooit krijg je trouwens 20 keer je inzet terug en wanneer je drie keer zeven gooit krijg je maar liefst 200 keer je inzet terug.

Streak of Luck playtech

De Streak Of Luck Jackpot is simpel en toch avontuurlijk

Het leuke aan dit spel is dus dat het basisspel eigenlijk al heel uitgebreid is door de progressieve jackpot die er aan gebonden is. In tegenstelling tot veel andere kasten, weet je hier echt wat je moet doen om die jackpot te kunnen winnen en wordt het zelfs voor je bijgehouden door de meter aan de rechterkant van je scherm. Daarnaast is het dobbelsteen spel echt een uitdaging, al wordt die helaas niet zo heel vaak getriggerd. Een leuk, uitdagend spel dus dat ook nog eens heel overzichtelijk is en dus toegankelijk voor mensen die nog niet alles precies kennen qua video slots en gokkasten.