Beleef de Summer Bliss gokmachine van EGT

Het is weer mooi weer. Tijd om snel je korte broek aan te doen en je zonnebril op je hoofd te zetten, en op weg te gaan naar het strand. Met de Summer Bliss gokmachine van EGT waan je je helemaal in een zomers paradijs. Met vijf rollen, twintig winlijnen en een hele hoop zomerse opgewektheid hebben de ontwikkelaars van Euro Games Technology het weer voor elkaar gekregen om een geweldige gokautomaat te ontwerpen.

De jackpot van de Summer Bliss kan waanzinnige hoogtes van wel 100.000 munten bereiken, en met de vele bonussen en extra spellen kan je ontzettend veel winst pakken. Dat helpt natuurlijk ook om die positieve zomersfeer te beleven.

Met zijn allen naar het strand

Summer BlissDeze gokmachine geeft de spelers het gevoel dat ze op een helderwit strand zijn beland. Het water is kristalblauw, het zand is goudkleurig, en er is geen wolkje aan de lucht. Terwijl je over het strand wandelt, vind je hier en daar de spullen die je nodig hebt om lekker te genieten van je zomerse dag: tussen de zeesterren en andere beesten vind je soms een ijskoude cocktail, of wat andere mensen om mee te feesten op een groot jacht. Een relaxte surfer rolt over de golven en maakt het plaatje helemaal af.

Helemaal in zomers thema

De gokkasten van EGT staan bekend om de leuke en professionele uitwerking van het thema. Ook in het geval van de Summer Bliss is dat weer gelukt. De achtergrond geeft een heerlijk zomers gevoel en de symbolen en iconen stralen een zorgeloosheid uit die daar helemaal bij past. De interessante animaties die langskomen als je een winnende combinatie scoort – vaak genoeg natuurlijk – combineren op een leuke manier met de Latin-achtergrondmuziek die de speler even helemaal wegvoert naar een luizenleventje op een prachtig wit strand.

Win prachtige prijzen op het strand

Uiteindelijk moet er natuurlijk ook nog wel wat te winnen zijn – anders kun je niet lekker genieten van je dagje op het strand. EGT heeft ervoor gezorgd dat je zo met je neus in de prijzen kunt vallen als je op deze gokmachine speelt. Daarbij helpen de surfer (de wild) en de scatter (de surfgolf) je om je winst tot wel 250 keer te vermeerderen. Drie golven zijn goed voor 15 gratis spins – waarin je extra winst kunt behalen doordat de vrouwelijke zonne-aanbidders nu ook meetellen als wilds. Met drie wild-symbolen wordt het wel heel gemakkelijk om grote bedragen binnen te slepen.

Summer Bliss gokkast

Genieten van een jackpot

Ben je helemaal uitgerust, dan is het tijd om eens een goeie jackpot te winnen. Met vijf surfers op een rij krijg je 5000 keer je inzet, wat de grootste knaller op deze machine is. Vijf zonnende vrouwen geven je 1000 keer je inzet, en de rest van de symbolen betaalt minder uit – maar dat kan nog steeds de moeite waard zijn.

Zo is de jacht goed voor 750 keer, de zeester en cocktail 500 keer, en de letters 125 tot 250 keer je inzetwaarde. Al met al zijn er twintig winlijnen, dus heb je per spin een heel behoorlijke kans om flink in de prijzen te vallen. Daar komt nog eens bij dat er op willekeurige momenten plotseling een jackpotspel kan beginnen, waarbij je kiest uit verschillende kaarten waaronder grote prijzen verstopt liggen.

Lekker relaxen met de gokmachine van EGT

Om goed te kunnen genieten van je bezoek aan het strand, wil je natuurlijk precies kunnen spelen met de kredietwaarde en de inzet die jij kiest. Dat kan – of je nu wil gaan voor de grote bedragen of het ‘chill’ vindt om wat minder in te zetten, met de Summer Bliss kan het geregeld worden. Daarmee is deze gokmachine van EGT helemaal geschikt voor beginnende spelers, maar ook voor oude rotten die gewend zijn om te spelen met wat grotere bedragen. Het zomerse thema maakt het bovendien helemaal af, en geeft iedereen een goed gevoel. Dat komt natuurlijk ook omdat er zoveel te winnen valt. Naar het strand gaan is nog nooit zo leuk geweest als op de Summer Bliss van EGT.