Multiplayer gokkasten zijn altijd al in trek geweest bij veel spelers, dus heeft Fruits4Real er diverse van in het assortiment. De Super Chips online gokkast is één van de die Multiplayers waar je dubbel zo veel credits kunt inzetten en verdienen! De symbolen zijn een mix van fruitsymbolen en casino chips, vandaar de naam Super Chips. Je speelt de Super Chips op drie rollen per kast, omdat dit een multiplayer is heb je dus zes rollen tot je beschikking met vijf winlijnen voor mooie prijzen.

Winnen op Super Chips

super chips f4rHet is aan jou of je aan één kant of op alle twee de gokkasten van de Super Chips wilt gaan spelen. De gewone prijzen win je door drie gelijke symbolen te draaien op de rollen, maar ook de random CHIPS en BAR prijzen zijn mogelijk. Kijk op de uitbetalingstabel op de Super Chips wat je prijzen zijn. Snap je de Super Chip nog niet zo goed? Speel hem dan eerst gratis voor je plezier, of om deze mooie gokkast beter onder de knie te krijgen.

Opties op de Super Chips

Om echt geld spelen is toch veel spannender, en dat kan bij de Super Chips gokkast. Maak snel een gratis account aan en speel met een inzet vanaf tien cent, dus daar hoef je het niet voor te laten. Natuurlijk kan je ook meer inzetten op de Super Chips voor grotere prijzen.

Omdat de Super Chips eigenlijk twee gokkasten in één is, moet je minimaal 20 cent inzetten om gebruik te maken van de Multiplayer functie, maar je hebt dan ook dubbel zo veel kans op mooie geldprijzen. Voor de gokkers is het zelfs mogelijk om €20 per draai in te zetten. Beleef de nostalgie van de oude fruitkasten tijdens het spelen van de Super Chips gokkast.