Ga terug naar het decennium van de disco, Madonna, neon kleding en grote kapsels met veel haarlak: de Super Eighties! De Super Eighties videoslot wordt je aangeboden door NetEnt en laten je alles zien van je jaren tachtig popcultuur. Ook al was je toen nog niet geboren, het is ook voor jou leuk om mee te maken! De Super Eighties gokkast speel je op vijf rollen met vier rijen en Stacked Wilds, geanimeerde Scatters en een 2X Multiplier Free Spins.

the super eighties

Super Eighties spelen

Op de rollen zie je gadgets die toen helemaal ‘hot’ waren zoals een primitieve draagbare telefoon, een joystick van een videogame, een walkman, disco pumps, een skateboard en de retro letter symbolen A, K, Q, en 10. Dit alles wordt compleet gemaakt met de jaren tachtig soundtrack en geluidseffecten.

Voor ontspanning tijdens het spelen kan je de Auto Play functie aanzetten die je tot 1000 automatische spins geeft met één keer instellen. De uitbetalingstabel linksonder is een handig hulpmiddel bij het spelen van Super Eighties. Hier vindt je de belangrijke informatie over hoe je de bonus features moet spelen, en wat de uitbetalingen zijn voor de verschillende symbolen.

Bonus

Op de Super Eighties zitten de populaire Stacked Wilds, geanimeerde Scatters en 2X multiplier Free Spins. Het 80s Wild symbool kan andere symbolen vervangen om winnende combinaties te creëren behalve de Scatter. Met meerdere Wilds op een rol creëer je de Stacked Wilds.

super80s

Wanneer er 3 Scatter symbolen(Disco lady) vallen op de rollen worden alle winsten verdubbeld en krijg je 5 Free Spins toegekend. Het Scatter symbool verschijnt alleen op rollen 2, 3 en 4. Er is overigens geen bonus symbool in dit spel.

Draai nog een keer minimaal 3 Scatters, en je activeert extra Free Spins voor nog meer geldprijzen. Met een uitbetalingspercentage van meer dan 96% ben je gegarandeerd van vele winsten! Omdat de winlijnen instelbaar zijn kan je al om echt geld inzetten vanaf 1 cent. Wil je alle 40 winlijnen maximaal spelen dan kost je dat €100 per rondje. Dan heb je wel de mogelijkheid om 40.000 munten te winnen per spin!

Conclusie Super Eighties

Voor de wat oudere speler is de Super Eighties online gokkast een feest van herkenning en erg leuk om te spelen. De extra’s op deze gokkast zijn wel beperkt en na een tijdje spelen begon hij ons wel wat te vervelen omdat we de broodnodige afwisseling miste. Maar voor je jongere speler is het de ideale manier om de Super Eighties van de vorige eeuw te beleven!