superfast hot hot Vaak verraad een naam wel een beetje het thema van de gokkast, maar in dit geval is het gissen wat voor gokkast het zal zijn. Isoftbet is goed in het maken van online gokkasten en videoslots dus het kan vele kanten op gaan. Het feit is, op gokkasten kun je gokken, dus Super Fast Hot Hot zal ons op dat punt vast niet teleurstellen.

Hoe ziet de gokkast Super Fast Hot Hot eruit?

Zoals hierboven al genoemd, zegt de naam weinig over de kast zelf. Er is ook niet echt een thema aan de kast vast te knopen. Bij Super Fast Hot Hot is vrijwel ieder plekje op de kast opgevuld. In het midden zijn de rollen te vinden, met daaronder de eenvoudige en duidelijke knoppen. Links bovenin staat het logo van de kast met daaronder de uitleg over de diamant en de wild.

Midden boven is de paytable te zien waar de prijzen per symbool staan weergegeven. Rechts bovenin staat een uitleg over hoe je de progressieve jackpot kunt winnen en een uitleg over de scatter. Als je een prijs hebt hoor je geld rinkelen en soms hoor je ook een kort deuntje. Zodra je gratis spins gewonnen hebt, zegt een vrouwenstem ‘Free Spin’. De symbolen bestaan uit de bekende fruitsoorten en diamanten.

Hoe werkt Super Fast Hot Hot?

Super Fast Hot Hot is een gokkast met 5 rollen en 25 winlijnen. Deze gokkast heeft een progressieve jackpot die je kunt winnen als je het maximale inzet. Hiervoor moet 5 keer het Jackpot symbool op een actieve winlijn verschijnen. De grote diamant geeft 2 gratis spins zodra hiervan 2 op de eerste rol te zien zijn. Deze ronde heet de Super Free Spins. Tijdens deze ronde worden de wild en de diamanten sticky, tot de rondes voorbij zijn. De wild kan een symbool vervangen om hiermee een winnende combinatie te maken. Dit kan met ieder symbool, op de scatter en het jackpot symbool na.

Daarnaast geeft die geen gratis spins als die ervoor zorgt dat er twee diamanten op de eerste rol komen te staan. Met de scatter kun je wel gratis spins winnen. Zodra er 3 of meer scatters op de rollen staan, krijg je 10 gratis spins, waarbij de wild een bijzondere taak vervult. Deze functioneert namelijk als verdubbelaar. Hoe meer wilds op de rollen staan, hoe hoger het getal waarmee de winst uit een draai verdubbeld wordt.

Geld inzetten voor Super Fast Hot Hot

super fast hot hot gokkast Om geld in te zetten, moet je een aantal dingen weten. Je kunt namelijk kiezen met hoeveel actieve winlijnen je wilt spelen, hoeveel munten je per lijn inzet en hoeveel een munt waard is. Je kunt alle 25 winlijnen spelen, maar ook kiezen er 1, 5, 10, 15 of 20 te doen. Het aantal munten dat je per actieve winlijn kunt inzetten, kan van 1 tot en met 10 munten lopen.

De waarde van de munt kan 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent zijn. Hiermee is de laagste inzet die je per draai in zet €0,01 en de hoogste inzet is €125,-. Gratis spelen is ook mogelijk. Dit kan onbeperkt en laat je lekker genieten zonder geld uit te hoeven geven. Gratis spelen is ook ideaal als je de kast eerst wilt uitproberen en een goede inzet wilt zoeken.

Wat vinden wij van Super Fast Hot Hot?

Bij Super Fast Hot Hot draait het niet zozeer om het uiterlijk, maar vooral om het gokken. Het spel is dan ook behoorlijk interessant en zeker spannend. Het kan je overkomen enorme winst te behalen, maar je kunt ook heel goed opeens platzak zijn. Met de juiste inzet kun je hier een mooie balans in vinden waardoor je bij Super Fast Hot Hot zelfs een beetje tactisch kunt spelen. Dat maakt de kast erg leuk en natuurlijk spannend.