In veel gokhallen staat de SuperJoker!

De Super Joker van de firma Barcrest is bekend van de gokhallen en de horeca waar hij erg populair is. Ook online heeft de Super Joker een grote schare trouwe aanhangers. Deze online gokkast met in totaal 8 rollen en 108 mogelijkheden om te winnen.

De Super Joker heeft 10 “winbanken”. Wanneer er in totaal meer dan 1000 credits op de winbanken staan worden de credits automatisch verplaatst naar de credits meter rechts onder op de Super Joker. Je kunt ook zelf credits van de winbanken van het bovenspel naar beneden zetten.

Super Joker

Mysterieprijs met Jokers

Het bovenspel kan met 5, 10 of 20 credits per draai gespeeld worden. Het spreekt voor zich dat er als je 20 credits per druk speelt ook meer te winnen valt dan wanneer je voor 5 credits per druk speelt! De Jokers spelen een hoofdrol bij de “Super Joker” want ze geven een mysterieprijs van 4 tot 200 credits en tellen in het bovenspel kriskras!

Deze gokkast kan je nu dus vanuit je eigen huis spelen bij fruit4real. De Super Joker ziet er op je computer hetzelfde uit als in de gokhal en zelfs de geluiden zijn identiek. Speel de Super Joker gratis of voor echt geld en vergeet niet deze bladzijde bij je favorieten te zetten!