super lucky reels slotEen van de gokkasten van Isoftbet is de Super Lucky Reels. Isoftbet maakt veel verschillende soorten online gokkasten waardoor er eigenlijk voor iedereen wel een gokkast bij zit die interessant is. Ook de Super Lucky Reels is weer een apart soort kast met verrassende elementen.

Hoe ziet de Super Lucky Reels eruit?

De Super Lucky Reels heeft een beetje een Aziatisch uiterlijk. Dit komt voornamelijk door de gebruikte kleuren, een tekentje in het logo en een van de symbolen waar een Aziatisch teken op staat. De achtergrond heeft verschillende tinten rood. Het logo heeft ditzelfde rood, waarbij het lijkt alsof het licht geeft. De letters lijken van glimmend goud en er zit een groen randje omheen.

Opvallend is dat tussen al het rood en de groene en gouden details, er opeens een aantal knoppen zijn die paars en blauw zijn. De symbolen zijn vrij eenvoudig. De 7 komt het meeste voor, in verschillende kleuren, zoals goud, zilver, rood en groen. Daarnaast is er het BAR symbool, de Aziatische tekens op een gouden blokje en het Super Lucky Reels logo. Er zit geen muziek achter het spel. De geluiden zijn vrij algemeen voor een online gokkast. Je zou er een Aziatisch tintje in kunnen horen, maar het is niet opvallend.

Hoe werkt de gokkast Super Lucky Reels?

De Super Lucky Reels is een combinatie tussen een videoslot en een gokkast. Afhankelijk van je inzet, hebben deze gokkasten 3 tot 5 rollen met 5 winlijnen. De eerste drie rollen zijn hierbij de normale speel rollen. Op rol 4 staan extra prijzen die je bij je winst op kunt winnen en op rol 5 staan verschillende verdubbelaars en respins. Als het je lukt 3 keer het Super Lucky Reels logo op de eerste rollen te krijgen, de extra prijs van 1000 munten en de 10x verdubbelaar op de laatste twee rollen, dan win je de progressieve jackpot. Rol 4 is pas beschikbaar vanaf een inzet van 10 munten.

Bij rol 5 is dat bij een inzet van 15 munten. Enkel met 15 munten maak je dus kans op de jackpot of gratis spins. De extra prijzen, de verdubbelaars en de respins krijg je enkel als deze op dezelfde lijn liggen als de winst op de eerste drie rollen. De extra prijs kan gaan om 50, 150, 750 of 1000 muntjes. Bij de verdubbelaars kun je 2x, 5x of 10x krijgen. Als je de respin wint, krijg je willekeurig 1, 2, 3, 4 of 5 gratis spins. Je kunt bij deze gokkast niet extra gokken met de prijs die je in een ronde hebt gewonnen.

De inzet

super lucky reels online gokkast Super Lucky Reels kun je zeer goed gratis spelen. Je hebt alle functies die je ook hebt als je met geld speelt. Je wordt enkel niet uitbetaald. Dit is erg handig als je de kast eerst even wilt uitproberen.

Als je wel met geld wilt spelen kun je kiezen hoeveel munten je wilt inzetten per winlijn. Hierbij kun je kiezen uit 1 tot en met 10 en 15 munten. Vanaf 10 speel je ook met de vierde rol en vanaf 15 ook met de vijfde. Je hoeft het echter alsnog niet zo duur te maken, aangezien je ook de waarde van de munten kunt instellen. Een munt kan een waarde hebben van 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent. Je laagste inzet, waarbij je dus maar met 3 rollen speelt is €0,05. De laagste inzet met 5 rollen is €0,75. De maximale inzet voor Super Lucky Reels is €37,50.

Wat vinden wij van de gokkast Super Lucky Reels?

Qua uiterlijk is Super Lucky Reels niet heel bijzonder. Er zit een Aziatisch tintje aan, maar heel veel meer dan een tintje is het niet. Uiteindelijk blijft het een vrij normale gokkast om te zien. Het spel is echter wel bijzonder te noemen. De extra twee rollen maken de gokkast interessant en deze zorgen ook voor leuke prijzen. Er is hier geen sprake van een wild en een scatter, maar juist deze extra prijzen, de verdubbelaars en de respins zorgen voor leuke prijzen. Het is goed mogelijk met deze kast je inzet terug te verdienen en er nog wat extra’s aan over te houden. Super Lucky Reels is dus goedgekeurd.