Super Safari nextgenOp deze Cartoon achtige videoslot van NextGen zal je vanaf het eerste moment meegenomen worden op safari. In een prachtige omgeving, die bij Super Safari voorzien is van verschillende animaties, zal je alle kansen krijgen om er met een eventuele geldwinst vandoor te gaan. Als je Super Safari gaat spelen doe je dit met een gratis inzet om te oefenen of om voor je plezier te spelen, maar kun je natuurlijk ook voor echt geld in gaan zetten.

Als je kiest voor een gratis inzet heb je geen account nodig en kun je direct op de rollen van dit spel aan de slag met 1000 euro virtueel speelgeld. Wil je wel met geld inzetten dan zal je het aantal winlijnen moeten bepalen en moeten kiezen uit muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. Afhankelijk van de instellingen die jij gebruikt zal je zo bij Super Safari uitkomen op een minimale inzet van 25 cent en kan er maximaal gespeeld worden met een totaal van 50 euro per draai.

Spelinformatie Super Safari slot

Voordat bovenstaande inzetten eventueel op de rollen van Super Safari toegepast worden is het uiteraard handig hoe je kunt winnen en hoeveel er gewonnen kan worden. Om te beginnen moet je weten dat iedere inzet altijd geldig zal zijn voor 5 rollen. Deze beschikken allemaal over 3 symbolen per rol, wat betekend dat er in totaal per draai 15 symbolen actief zullen zijn om winnende combinaties mee te vormen.

Als je geld wilt winnen bij Super Safari zal je zoveel mogelijk symbolen van een gelijke soort in zo’n combinatie moeten proberen te laten verschijnen. Daar kun je namelijk een uitbetaling mee winnen op één van de 25 winlijnen die geactiveerd kunnen worden door de symbolen van links naar rechts te draaien op aaneengesloten rollen. Helemaal links onderin bij dit spel zal je een info button aantreffen. Als je hierop klikt komt er een uitbetaalschema tevoorschijn en zal je direct af kunnen lezen hoeveel een prijs is als er een bepaalde combinatie op de rollen van Super Safari verschijnt.

Super Safari Wild symbolen

Als je de Wild symbolen van Super Safari wilt gebruiken voor het behalen van een winst zal je bij deze speelautomaat op zoek moeten gaan naar de leeuw. Eenmaal deze gevonden zal je alle andere symbolen kunnen vervangen, met uitzondering van de Scatter Jeep, de Hippo en de verrekijker. Met het Wild symbool zal je op de rollen 2, 3 en 4 combinaties van symbolen makkelijker af kunnen ronden om een prijs te winnen. Eigen combinaties kunnen niet gevormd worden, wat uiteraard voortkomt uit het feit dat je de symbolen maar op een beperkt aantal rollen zal kunnen draaien.

Als je het tijdens dit spel voor elkaar weet te krijgen om op de middelste rollen 3 keer een Wild symbool te draaien, dan zal er een Expanding Wild feature actief worden. Je ontvangt hierbij 3 gratis re-spins, waarbij de rollen 1 en 5 een aantal keren achter elkaar zullen draaien om gratis winsten te vormen. Wild symbolen zijn op de rollen 2, 3 en 4 uitgestrekt over de hele rol, waardoor combinaties op meerdere winlijnen eenvoudiger compleet zullen kunnen komen.

Super Safari online videoslot

Scatter prijzen en free games

De jeep die je tijdens Super Safari kunt draaien is beschikbaar als een Scatter. Je kunt hiermee zonder een winlijn te moeten volgen prijzen winnen door er minimaal 2 willekeurig op de rollen te draaien. Bij 3 of meer Jeep symbolen zal je als extra bovendien ook nog eens 10 free games ontvangen, waarbij gedraaide prijzen altijd verdubbeld worden uitbetaald. Iedere keer als je tijdens de free games een verrekijker weet te draaien zal je Superspins ontvangen. Daarbij worden prijzen in een draai niet verdubbeld, maar zelfs vervijfvoudigd aan je tegoed uitbetaald.

Pick me bonus Hippo

Om de pick me bonus met de Hippo van Super Safari te ontvangen zal je minimaal 3 van deze symbolen op de rollen moeten draaien. Tijdens het spelen van de free games kan dit symbool tot maar liefst 300 keer je inzet opleveren. Draai je de pick me bonus combinatie tijdens een Superspin, dan ontvang je een bonus die kan oplopen tot maar liefst 750 keer je inzet.

Beoordeling Super Safari

Direct na het spelen van deze Super Safari kunnen wij met deze review de conclusie trekken dat het een spel is met mogelijkheden. Hoewel deze slot er wat getekend uitziet voldoet deze toch zeker aan de verwachtingen en kan het plaatsen van een inzet toch nog wel eens interessanter worden dan dat je op het eerste oog zou denken.