super box fruitkastenSuperBox is een echte fruit slot, een geweldige fruitautomaat met 3×3 rollen en alleen maar fruitsymbolen zoals je die kent uit de gokhal. Extra leuk is de nieuwe manier van uitbetalen met de mogelijkheid tot een x12 Multiplier. Verder is deze online fruitkasten heel basis zonder moeilijke bonusspellen en andere extra’s.

Superbox spelen

De Superbox is zeer eenvoudig te spelen met zijn 27 winlijnen. Wijzig je inzet door op BET te klikken. Vervolgens kan je inzetten kiezen van €0,01 tot en met €2,50 per draai. Het spreekt voor zich dat je met hogere inzetten meer kunt winnen. Als je op de PAYTABLE kijkt van de Superbox zie je de winnende combinaties met daarachter de vermenigvuldiger. Voor vijf kersen is dit 1x, maar met vijf sterren zit je op een geweldige 12x vermenigvuldiger! Dan is er ook nog de Super Jackpot als je 9 kersen draait(een fullhouse). Dan is de Multiplier een whopping 150x!

superbox fruitkast

Extra’s op de SuperBox

Natuurlijk hoort op een echte fruitautomaat een gok functie, en die ontbreekt dan ook niet op de Superbox fruitkast. Na een winnende combo krijg je het kaartspel in beeld waar je vervolgens kunt gokken op rood of zwart. Verdubbel je prijs door de juiste kleur te raden, zit je mis dan ben je helaas je prijs kwijt. Voor de luie spelers onder ons is er ook een AUTOPLAY functie, zodat je niet iedere keer zelf moet klikken. De Superbox is een fijne en simpele fruitmachine die veel mensen zal aanspreken. Liefhebbers van uitgebreide online gokkasten kunnen deze slot dan misschien ook beter overslaan, en op zoek gaan naar een van de andere mooie videoslots die je ook deze site kunt spelen.