De Supreme Hot laat jou winnen

Hoe heet wil jij jouw retrosymbolen hebben? Met de Supreme Hot slotmachine van EGT zijn ze heel, heel erg heet. Deze retro-gokkast combineert de bekende symbolen van weleer met een vlammend thema dat je handen zeker zal doen zweten. Met ‘Lucky 7’s, dollartekens, bars, sterren en bellen win je de grote prijzen, en ook iedereens favoriete fruitsymbolen zijn weer van de partij. Een uitgebreide bonusfunctie laat je prijzen verdubbelen, een kaartspel spelen voor een flinke jackpot, en extra gok wagen na een goede winst.

Een brandend verlangen naar prijzen

Supreme HotDe Supreme Hot is een razendhete machine, maar een beetje ervaren speler kan hem wel onder controle krijgen. Dat doe je op je pc, maar ook op je mobiel, dankzij de ingenieuze ontwikkelaars bij EGT. Het speelveld is 3 bij 3 symbolen, wat sterk doet denken aan de oudere machines die vroeger allemaal met een kleiner veld werkten. Je ziet meteen dat de Supreme Hot door EGT is gemaakt, dankzij de stijlvolle afwerking en de animaties van symbolen, die in vlammen opgaan als er prijzen vallen.

Een retrokast met retroprijzen

Vanaf de allereerste spin val je met de Supreme Hot goed in de prijzen. De standaardprijzen zijn al indrukwekkend. Je hoeft maar een paar van dezelfde fruitsoorten te vinden om al tot 200 munten te verdienen: kersen, citroenen, sinaasappels en druiven bijvoorbeeld.

Met bellen en sterren wordt de uitkering significant hoger: 1.600 munten. Bars zijn goed voor 2.000 munten, terwijl dollartekens tot wel 4.000 munten uitkeren. De hoogste winnaar is natuurlijk de ‘lucky 7’, die in deze machine 6.000 munten oplevert. In totaal zijn er 27 manieren om te winnen met iedere draai van de rollen. Krijg je het voor elkaar om 9 dezelfde symbolen op de rol te krijgen, dan win je alle prijzen en krijg je bovendien een verdubbelaar.

Supreme Hot gokkast

Een spannend jackpotspel

Op de Supreme Hot blijft de jackpot maar stijgen. Zo nu en dan begint er op een willekeurig moment een jackpotspel, waarbij je uit een aantal kaarten kiest. Maak je de goede keuzes, dan win je de prijzen die onder de kaarten verstopt liggen. Het spel houdt op als je drie kaarten van dezelfde kleur kiest, maar blijft doorgaan zolang je goed blijft kiezen. Werk je jezelf door vier levels heen, dan win je een enorme prijs. Voor winsten onder de 3.500 munten kan je bovendien nog een Gamble inzetten. Hierbij verdubbel je je winst, of verspeel je alles: het is half om half. Die optie is alleen voor de echte waaghalzen dus.

Kies zelf je eigen inzet

Met de hitte die van deze gokkast afkomt, gaat je hart harder pompen. Gelukkig kan je dan ook zoveel inzetten als je wil. Speel je liever op veilig en wil je je geluk niet teveel op de proef stellen, dan kan je al met krediet vanaf 0.01 munt spelen, en 5 munten per keer inzetten. Voor de rasechte gelukszoekers loopt dat getal op tot 1.0 munt en 100 munten per inzet. De prijzen die uitgekeerd worden, lopen natuurlijk evenredig op. Zo biedt EGT jou de mogelijkheid om precies het spel te spelen waar jij je fijn bij voelt.

Brand de tent af met de Supreme Hot

Denk je dat jij de hitte aankan, en ben je klaar om de grootste prijzen van je leven te winnen? Met het hoogst explosieve thema, de grote mate van flexibiliteit qua inzet, en de ongelofelijke prijzen – die door de vele bonusspellen vergroot kunnen worden – is de Flaming Hot de ideale gokkast voor beginnende spelers, maar ook voor ervaren rotten die snakken naar een echte retro-ervaring. Kijk nu op je laptop, pc of zelfs op je mobiele telefoon of het geluk vandaag aan jouw kant staat, en probeer je vingers niet te branden aan de Supreme Hot.