Sweet 16 is een multiplayer

De Sweet 16 is een zogenaamde multiplayer van Fruits4real waarbij je twee gokkasten in een hebt. De Sweet 16 is ook een erg gewilde gokkast in de speelhallen. Heel interessant natuurlijk.

Dubbele kans om te winnen bij de Sweet 16 terwijl je niet op twee gokkasten hoeft te spelen! Om het speelplezier te verhogen stopt de gokkast aan een kant als er een prijs valt aan de andere kant. Op deze manier hoef je niets van de actie te missen.

Sweet 16

Minimaal 30 punten om te spelen

Om te kunnen spelen moet je om te beginnen minimaal 30 punten op de Sweet 16 hebben staan. Allebei de boven spelen hebben vier rollen met maar liefst zestien lijnen voor een winnende combinatie. Zou je de maximale inzet doen van honderdzestig punten per druk kan je met een druk 5.120 credits winnen. In het meest gunstige geval kan je zelfs in een keer 8.000 credits winnen. Echt vet!

Op deze website kan je Sweet 16 gratis of voor echt geld spelen. Zet deze bladzijde bij je favorieten zodat je de volgende keer snel weer kunt spelen. De Sweet 16 kan ook op het volledige scherm gespeeld worden. Samengevat is de online gokkast Sweet 16 een prachtig spel met de aantekening dat het erg geschikt is voor diegene die om wat hogere stakes wil spelen.