TaigaDe video slot Taiga is gebaseerd op het grote bos tussen de bergen. Met de bruine beer in de hoofdrol zijn er bij deze Playson video slot heel wat prijzen te winnen. Deze bruine beer kan namelijk bij het spelen van dit spel gedraaid worden als een Wild symbool. Tussen alle overige dieren kan deze Wild als ieder ander symbool gedraaid worden, behalve voor het bonussymbool. Met 2 reguliere symbolen en een Wild kan je dus eenvoudig een combinatie afronden of aanvullen en zo tot een leuke winst komen.

Als je een prijs hebt weten te behalen waar een Wild aan toegevoegd is, dan zal de prijs worden uitgekeerd op basis van het reguliere symbool. Je mag de Wild bij de reguliere symbolen tellen en weet dus direct hoeveel symbolen er voor een prijs meedoen. In de prijzentabel zal je direct kunnen zien welke prijs er bij een combinatie hoort, wat uiteraard ook geldt voor alle andere aanwezige symbolen. Ook voor het Wild symbool is er in de prijzentabel een aparte vermelding terug te vinden. Deze heeft namelijk niet alleen een vervangende functie, maar kan ook zelf tot een prijs komen. Heb je 3 of meer Wild symbolen te pakken, dan wordt er een vermenigvuldiger van minimaal 50x je inzet uitbetaald.

Winnen met alle voorkomende symbolen

Bij het spelen van Taiga kan je uiteraard met alle symbolen die op de rollen voorkomen een winst behalen. Niet alleen kan de Wild hier een grote rol bij spelen, maar ook andere symbolen kunnen grote prijzen opleveren. Om winst te maken bij Taiga moet je uiteraard de combinatie wel op een juiste manier op de rollen zien te draaien. Deze video slot kent 5 rollen, waarbij er per rol 4 posities met symbolen gevuld zullen worden.

In totaal kan je maximaal spelen op 20 winlijnen, waarmee er dus heel wat kansen zijn om een winnende combinatie te draaien. Een juiste symboolcombinatie bestaat altijd uit minimaal 2 soortgelijke symbolen. Voor alle combinaties geldt dat deze van links naar rechts een uitbetaling op zullen leveren, maar wel alleen als je de combinatie start vanaf de eerste rol.

Bonussymbolen geven recht op grotere prijzen

Met de bonussymbolen die je bij Taiga kunt draaien zijn gratis prijzen te winnen. Als je 3 of meer van deze bonussymbolen gedraaid hebt kan je namelijk rekenen op een verdubbeling van je inzet en ontvang je altijd 5 free spins. Met de ontvangen free spins zullen de rollen automatisch gedraaid worden op basis van je laatst geplaatste inzet. Zo kan je zonder dat er geld van je tegoed afgehaald wordt toch geld winnen. Tijdens het spelen met de free spins kunnen er uiteraard ook nieuwe bonussymbolen gedraaid worden. Ook dan worden er 5 free spins gewonnen, die direct aan het huidige saldo toegevoegd zullen worden.

Taiga gokkast

Speel het hoger of lage spel tegen de beer

Voor iedere gewonnen prijs is het mogelijk om te kiezen voor een Gamble functie. Je mag deze zelf activeren, maar het gebruik ervan is niet verplicht. In de Gamble functie wordt er 1 van de 5 zichtbare kaarten open gedraaid. Jij moet de beer proberen te verslaan door een kaart te kiezen met een hogere waarde. Heb je een kaart gekozen en is deze hoger, dan wordt er een verdubbeling van je prijs gewonnen. Zo niet, dan zal de gewonnen prijs verloren zijn.

Speel deze video slot ook voor echt geld

Zoals alle andere video slots van Playson kan je ook Taiga gratis spelen. Uiteraard is het spannender om met echt geld aan de slag te gaan, omdat je alleen op die manier ook geld kunt winnen. Inzetten kan met verschillende muntwaardes, waarbij je eventueel de mogelijkheid hebt om ook met minder winlijnen te spelen. Muntwaardes kunnen bij deze video slot ingesteld worden van 1 cent tot en met 2 euro. Ervanuit gaande dat je met alle winlijnen zal willen spelen is de minimale inzet een bedrag van 20 cent per draai. Wil je met meer geld aan de slag, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maximaal kan er gespeeld worden met een bedrag van 40 euro.

Beoordeling
Taiga heeft naar onze mening alles in huis om niet alleen leuk, maar ook erg winstgevend te zijn. Met een Wild symbool, free spins en alle andere aanwezige symbolen kan je vrij snel tot een winst komen. Inzetten is erg makkelijk en ook een autoplay functie ontbreekt niet. Plaats zelf een inzet en zie welke prijzen er bij het spelen van Taiga allemaal gewonnen kunnen worden.