De oude hoofdstad van Polen is het decor voor deze online gokkast van NetEnt. Krakow is niet langer de hoofdstad van Polen, want dat is Warschau. Tales of Krakow speelt zich af in een tijd waarin ridders te paard door het land zwierven en draken bestreden. Speel om echt geld vanaf 1 cent tot €60 per draai en win geweldige prijzen.

tales of krakow

Tales of Krakow spelen

Tijdens het spelen van deze fantasierijke gokkast krijg je diverse mooie symbolen te zien op de vijf rollen en dertig instelbare winlijnen. Dat alles in een goud kader in de volle maan die waakt over schaarse bomen en de torens van een kasteel op een heuvel. De lagere waarde symbolen worden vertegenwoordigd door een aantal middeleeuwse kaartwaarden: 10, J, Q, K en A. Wil je meer geld verdienen dan moet je de groenharige elf, een muis met een paar laarzen, de trompettist en de draak draaien.

Deze draak is ook een speciaal symbool want het activeert het bonusspel als je er minimaal drie op de rollen weet te krijgen. De duivel is het Wild symbool dat alle ander symbolen vervangt behalve het Scatter en Bonus symbool. De ridder te paard is de Scatter op de Tales of Krakow gokkast.

Free Spins

Twaalf gratis spins zijn beschikbaar voor degenen die het geluk hebben om drie, vier of vijf van de ridder te paard Scatter symbolen te draaien. Naast de gratis spins krijg je ook een aantal credits van 2 tot 200 uitgekeerd. Tijdens de gratis spins ronde wordt elke prijs onderworpen aan een 3x vermenigvuldiger wat je behoorlijk wat geld kan opleveren. Om de Dragon Bonus Game te activeren moet je drie, vier of vijf van de draak bonussymbolen op een actieve winlijn zien te krijgen.

tales of krakow netent

Vervolgens wordt je meegenomen naar de grot van de draak. Daar vind je hoog opgestapelde schatten van goud en juwelen. In het midden van het scherm zie je rijen van reusachtige eieren. Aan de rechterkant van de eieren is de draak, hij is nu niet zo vriendelijk en volgt je in de grot. Je taak is om een ei uit de onderste rij, de middelste rij en de bovenste rij te halen. Voor ieder rij krijg je een geldprijs, maar als je het lege ei selecteert zie je gemeen uitziende groene rook en is het bonusspel ten einde.

Conclusie

Tales of Krakow ziet er prima uit, maar niet meer dan dat. De nieuwere NetEnt gokkasten zien er allemaal een stuk beter uit. Maar door de dramatische muziek die dit spel begeleidt en de bonussen is het toch zeer aangenaam om te spelen.