Temple CatsNeem bij deze Temple Cats videoslot plaats in een ruime tempel met 5 rollen, waarbij de katten zoals de naam al weet te verraden een hoofdrol zullen vervullen. Met dit thema heeft Endorphina als ontwikkelaar uiteraard weer een uniek spel neer weten te zetten, waarbij je als speler altijd de nodige kansen op winst zal kunnen genieten.

Als je online Temple Cats wilt gaan spelen kan je winnen door zoveel mogelijk symbolen van een soort op de rollen te draaien. In totaal zijn er 10 winlijnen aanwezig, die je van links naar rechts zal moeten zien te vullen. Om er met de winst vandoor te kunnen gaan zal een combinatie van symbolen altijd uit minimaal 2 symbolen van dezelfde soort moeten bestaan. Uiteraard kun je daarbij ook rekenen op meerdere extra’s, waardoor winsten alsnog makkelijker bijeen gespeeld kunnen gaan worden.

Hoge kwaliteit van spelen

De kwaliteit die je bij het spelen van Temple Cats kunt verwachten is meer dan goed. De hele lay-out is ingericht op het spel, wat betekend dat dus ook de achtergrond en symbolen mee aangepast zijn. Daarnaast is deze gokkast voorzien van de nodige grafische animaties en zijn ook de knoppen van Temple Cats geheel in stijl. Als je in gaat zetten zal je de rollen kunnen laten draaien met een bedrag naar keuze. Zodra de rollen gaan draaien zal je direct worden verrast door de vele bijpassende geluidseffecten die door de ontwikkelaar gebruikt zijn en zal de spelbeleving helemaal compleet zijn.

Vervangende symbolen

Bij het spelen van deze Temple Cats videoslot kun je 2 katten bij elkaar vinden als symbool. Deze katten vormen de Scatter, waarmee verschillende extra functies uitgevoerd kunnen worden. De eerste functie die je met dit symbool kunt genieten is dat deze in staat is om symbolen te vervangen. Dit betekend dat winsten makkelijker behaald kunnen worden, omdat je met slechts 1 regulier symbool en deze Wild al een prijs binnen kunt halen. Een Wild symbool kan bij Temple Cats bovendien ook aan een combinatie als extra worden toegevoegd, waardoor de prijs die je wint hoger zal zijn.

Scatter functie

Naast de Wild functie die voor de katten als symbool weggelegd is kan je deze bij Temple Cats ook als Scatter gebruiken. Dit betekend dat je met dit symbool geen winlijn hoeft te volgen om alsnog een uitbetaling qua prijzen te kunnen ontvangen. Zodra je minimaal 3 Scatters draait op willekeurige posities zal er een prijs uit worden gekeerd.

Naast de prijs die je wint zorgt de Scatter ook voor het winnen van 10 free games, waarbij ook een Expanding symbool aanwezig zal zijn. Voordat de free spins starten zal er uit alle voorkomende symbolen een Expanding symbool gekozen worden. Deze spreid over de hele rol als deze gedraaid worden en kan zo meerdere winlijnen voorzien van extra kansen op winst. Als je tijdens het spelen van de free games de Scatter draait kan deze niet als Wild dienen voor het Expanding symbool, maar wel voor alle andere symbolen die gedraaid kunnen worden.

Temple Cats

Gratis Temple Cats spelen of voor geld

Als je nog nooit deze Temple Cats videoslot gespeeld hebt krijg je via onze site altijd de mogelijkheid om deze eens een keer gratis uit te proberen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om Temple Cats voor geld te gaan spelen, waarbij je zelf wel een eigen tegoed zal moeten hebben.

Inzetten kunnen worden geplaatst door een muntwaarde te kiezen en door het aantal te gebruiken winlijnen in te stellen met de LINES knop. Als je het aantal winlijnen gekozen hebt kan je voor een draai definitief bepalen welk aantal credits er gespeeld moet worden door de BET knop te gebruiken.

Beoordeling Temple Cats

Dat er bij het spelen van deze Temple Cats videoslot één symbool als extra gebruikt wordt tijden het hoofdspel lijkt in eerste instantie vreemd. Toch maakt dit het inzetten op de rollen makkelijker, omdat je direct weet welke functies er met het symbool uitgevoerd kunnen worden. De conclusie die wij over deze Temple Cats speelautomaat kunnen stellen is dat je makkelijk in kunt zetten, waarmee het spel bereikbaar is voor iedere speler. Bovendien zijn er op deze Endorphina gokkast genoeg kansen op winst te behalen bij elke draai.