The Avangers online slotDit is een gokkast die echt is gemaakt voor liefhebbers van Marvel. Playtech staat er al langer om bekend om in veel van hun kasten stripfiguren uit de Marvel-collectie te halen maar met The Avengers hebben ze een gokkast weten te creëren waarmee de fans echt uit hun plaat kunnen gaan. In dit spel komen namelijk alle grote namen naar voren. Denk daarbij aan The Hulk maar ook aan Iron Man en Thor.

In dit spel speel je met vijf rollen en kun je je inzet laten switchen tussen een 25 cent en 500 euro, waardoor het een spel is dat is geschikt voor de grote inzetters maar ook voor mensen die wat voorzichter spelen. De symbolen bestaan dus veelal uit de bekende stripfiguren en ook de spannende muziek draagt bij aan de cartoony sfeer die Playtech in deze kast zeker weet neer te zetten. Het basisspel is vrij simpel en doet denken aan een hoop andere gokkasten maar er zitten een aantal bonus opties in waardoor het alsnog wel een verrassend spel kan zijn.

Wilds en scatters bij The Avengers

Het basisspel is dus niet al te ingewikkeld maar ziet er qua graphics al wel heel gelikt uit. Telkens wanneer je een kleine of grotere prijs wint met een van de Avengers, komt deze tot leven en krijg je een mooie 3D animatie te zien. Mensen die houden van mooie graphics worden dus echt op hun wenken bediend bij dit spel. De SHIELD symbolen staan voor wilds, wat wil zeggen dat ze een ieder ander symbool zullen vervangen.

Hoe meer SHIELD symbolen, hoe meer je kunt winnen. Wanneer je er vijf op een rij hebt zul je maar liefst 500 keer je inzet terugkrijgen. Hoewel je dus met een hele lage inzet dit spel kunt spelen, zorg dat je wel met een redelijke inzet speelt om meer te kunnen winnen. Wanneer je drie of meer GAME symbolen weet te draaien, kun je een mooie bonusgame gaan spelen. De Wall of Heroes bonus game wordt dat geactiveerd en die staat vaak garant voor mooie prijzen.

De Jackpot bij the Avengers slot

Het belangrijkste deel van dit spel zit ‘m echter in de progressieve jackpot die razendsnel oploopt. Marvel gokkasten staan vaak bekend om hun jackpot en het bijzondere is dat alle jackpots van de Marvel kasten met elkaar verbonden zijn. Hierdoor groeit deze jackpot dus nog sneller.

De jackpot bij The Avengers valt te winnen door puur geluk. Uit het niets verschijnt soms het beeld dat je voor de jackpot gaat spelen dus je kunt hier verder niet veel aan doen. Wel is het zo dat je met een hogere inzet per lijn meer kans maakt om vaker een van de vier jackpotten te winnen die variëren van tientallen euro’s tot wel honderdduizend euro.

The Avangers gokkast

Voor de echte Marvel liefhebber

Hoewel de mooie en drukke graphics je zouden laten denken dat dit spel stikt van de geheime opties en speciale bonussen, valt dit dus eigenlijk tegen. Natuurlijk, met de jackpot kun je heel snel heel veel geld winnen en ook de Wall of Heroes is een leuke extraatje maar wanneer er zoveel van Marvels superhelden bij elkaar komen hoop je toch altijd op wat meer.

Het geheim van dit spel zit ‘m dan ook echt puur en alleen in de jackpot en daar valt zo ontzettend veel geld mee te verdienen dat het toch wel weer de moeite is om deze gokkast te verkiezen boven bijvoorbeeld een Marvel gokkast waar er maar een superheld aan meewerkt. Dit spel is er dan ook zonder twijfel een voor de echte Marvel liefhebbers en wij begrijpen heel goed dat mensen die niet zoveel met strips en cartoons hebben, deze kast het liefste links laten liggen.