the best witch slotWe hebben al meer online gokkasten gezien met het thema heksen, maar Isoftbet maakt er altijd weer een goede gokkast van. Over het algemeen zetten ze thema’s goed door in hun gokkasten waardoor het design tiptop is. Eens kijken of dat ook geldt voor The Best Witch.

Hoe ziet de gokkast The Best Witch eruit?

Het idee van The Best Witch online gokkasten, is een strijd tussen twee heksen. Aan beide zijden van de kast zie je dan ook een heks staan. Dit zijn de twee ‘strijdende’ heksen. De een strijd met blauwe magie en de andere met rode. Het idee van deze strijd zie je in de hele gokkast terug. De achtergrond verloopt bijvoorbeeld van blauw naar rood.

Als de prijs op een winlijn van links komt, is de lijn blauw. Als je prijs van rechts komt, is de winlijn rood. Ook in de knoppen is dit verloop te zien, waarbij de klap tussen de beide machten in het midden de startknop vormt. De normale symbolen, die wat minder waard zijn, zijn in heksenletter geschreven. Bij ieder van deze symbolen staat een gekleurde glazen bol met een teken erin.

De bijzondere symbolen hebben allemaal te maken met heksen. Borrelende brouwseltjes in flesjes, een heksenketel met een groene inhoud en ogen, een voodoopopje, een oud, opengeslagen boek met kaarsen er omheen, een magische ring, een soort edelsteen, een spiegel waarin de twee krachten van de heksen op elkaar botsen (het bonussymbool) en de scatter, een cirkel waar beide heksen in te zien zijn.

Hoe werkt de The Best Witch gokkast?

the best witch videoslotThe Best Witch is een videoslot met 5 rollen en 15 winlijnen. De winlijnen die van links komen, hebben de kracht van de heks met de blauwe magie en de winlijnen die van rechts komen, genieten de macht van de heks met de rode magie.

Voordat je begint met gokken, kun je een van deze twee heksen uitkiezen als je helpende hand. Deze gokkast heeft een progressieve jackpot, die te winnen is in de bonusronde. Deze bonusronde start wanneer er 3 of meer bonussymbolen op de rollen staan. Dit zijn de spiegels met de botsende krachten in het midden. In deze ronde krijg je 24 tarotkaarten te zien. Hier mag je er 5 van uitkiezen. Iedere kaart heeft een eigen kleur. Als het je lukt meerdere kaarten van dezelfde kleur te krijgen, gaat de prijs die je krijgt per kaart van die kleur omhoog.

Als je 4 grijze kaarten hebt weten om te draaien, krijg je de progressieve jackpot. Daarnaast kun je ook nog extra beurten winnen. Naast deze bonusronde is er ook nog de scatter. Als je 2 of meer scatters op de rollen hebt, krijg je een aantal gratis spins. Dit is afhankelijk van het aantal scatters op de rollen en van de heks die je aan het begin gekozen hebt. Staan de scatters op de winlijn van de heks die jij gekozen hebt, dan krijg je meer gratis spins en zijn de te winnen prijzen hoger. De heks die wint verandert de scatters in sticky wilds. Deze blijven een willekeurig aantal spins staan. Daarna verdwijnen ze weer. Tijdens de normale rondes kan de wild een symbool vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken.

De minimale en maximale inzet voor The Best Witch

Zoals gewoonlijk kun je ook bij deze gokkast je inzet kiezen. Hierbij kun je kiezen met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Dit kan met 1, 5, 10 of alle 15 winlijnen zijn. Daarnaast kun je de waarde van de munten bepalen. Deze kunnen 1, 2, 5 of 10 cent waard zijn. Als laatste kun je aangeven hoeveel munten je per lijn wilt inzetten. Hierbij kun je kiezen van 1 tot en met 10 munten. De minimale inzet is op deze manier €0,01 per spin. De maximale inzet is €15. Gratis spelen is ook mogelijk. Je kunt onbeperkt met je gratis saldo spelen.

Wat vinden wij van The Best Witch?
The Best Witch ziet er goed uit. Het thema is goed uitgewerkt en je hebt daadwerkelijk ‘hulp’ van de heks die je kiest als deze wint in de strijd. Dat er weer een jackpot te winnen is, is natuurlijk altijd een mooie stimulans. Het spel zelf werkt goed en is spannend. De wijzer kan echt twee kanten opslaan waarbij je veel kunt verliezen, maar in de bonusrondes kun je dit weer heel goed terugverdienen. Het is geen gokkast die je constant net iets minder teruggeeft dan je ingezet hebt. Je kunt daadwerkelijk kans maken op leuke prijzen.