The EmirateWord op deze The Emirate videoslot van Endorphina direct meegenomen naar Dubai, waar uiteraard heel wat te beleven valt. In Arabische sferen kom je direct als je alle symbolen ziet die op basis van het thema van dit spel gebruikt zijn om een winst te vormen. Uiteraard is de achtergrond ook geheel in stijl en zijn het de gouden knoppen die gebruikt worden die de lay-out van The Emirate compleet weten te maken. Met deze knoppen kun je het spel altijd eenvoudig bedienen.

Zo kun je niet alleen makkelijk een inzet plaatsen, maar ook de rollen laten draaien is uiterst makkelijk. Bij deze The Emirate speelautomaat zijn natuurlijk niet alleen de grafische elementen geheel in orde gebracht, maar kun je ook rekenen op een uitstekende geluidstechnische uitvoering. De optimale spanning is dus direct vanuit huis te ervaren, zonder dat jij nog naar een fysiek casino zal moeten gaan om een gokje te kunnen wagen.

Speldetails The Emirate videoslot

Als je op deze The Emirate slotmachine je inzetten gaat plaatsen zullen deze altijd geldig zijn voor een totaal van 5 rollen. Hierop kun je in totaal 5 winlijnen vinden die je van links naar rechts zal moeten vullen om een prijs te kunnen winnen. De prijs die op een winlijn voor een specifieke combinatie kan worden gewonnen is bij The Emirate altijd af te lezen in het uitbetaalschema.

Zo heb je een direct overzicht van alle symbolen, waarbij het direct op zal vallen dat je voor een prijs altijd minimaal 2 symbolen van een soort nodig zal hebben. Uitkeringen van prijzen zullen daarbij alleen worden gedaan als je de combinatie draait van links naar rechts en dus start op de eerste rol. Hoe meer soortgelijke symbolen er gedraaid worden, des te hoger de prijzen zullen zijn die je aan je tegoed uitgekeerd krijgt.

Palmboomeiland Scatter

Waar Dubai bekend staat om zijn eiland in de vorm van een palmboom is deze bij The Emirate als Scatter beschikbaar. Dit betekend dat je met deze symbolen geen winlijn zal moeten volgen, maar dat je prijzen uitgekeerd kunt krijgen door deze symbolen op willekeurige posities te draaien.

Om te kunnen winnen heb je willekeurig minimaal 3 Scatter symbolen nodig. Daarmee zal je altijd minimaal 10 credits aan je tegoed uitgekeerd krijgen. Wil je meer prijzen kunnen winnen, dan kun je 50 credits winnen met 4 Scatter symbolen en zal je maar liefst 250 credits uitgekeerd krijgen als er op iedere rol van The Emirate willekeurig een Scatter symbool gedraaid is.

the emirate

Waag een gokje

Direct als er een prijs gewonnen wordt kun je onderin bij The Emirate gebruik maken van een TAKE RISK knop. Hiermee kun je met de credits die je wint een gokje wagen om de prijs te verhogen. Tijdens het gokspel krijg je een vijftal speelkaarten te zien. De eerste kaart wordt omgedraaid en de andere vier blijven op zijn kop liggen. Jouw doel zal zijn om uit de vier kaarten een kaart te vinden met een hogere waarde als de kaart die al is opengedraaid. Lukt dit, dan zal de prijs die je eerder gewonnen hebt verdubbeld aan je tegoed worden toegevoegd.

Inzetten voor geld

Als je geld wilt kunnen winnen zal je bij The Emirate voor geld een inzet moeten plaatsen. Dit kun je doen door linksboven in het spel een muntwaarde te kiezen om per credit te spelen. Daarna kun je uiteraard het aantal winlijnen aanpassen door de LINES knop bij The Emirate te gebruiken en is er een BET knop aanwezig om te bepalen met welk totaal aan credits er gespeeld moet worden. Zodra je bepaald hebt welk bedrag er aan inzet op basis van je budget gespeeld kan worden zal je de rollen van The Emirate kunnen laten draaien met de SPIN knop of door simpelweg op de rollen te klikken.

Beoordeling The Emirate

Hoewel het thema in de achtergrond van The Emirate online slot niet helemaal tot zijn recht komt kun je dit in de symbolen uiterst goed herkennen. Winsten kunnen bij dit spel behaald worden op verschillende manieren, waarbij vooral de reguliere symbolen het werk zullen moeten verrichten. Makkelijker winsten vormen kan namelijk alleen met een Scatter en de andere extra functie wordt gevormd door het gokspel dat op basis van kaarten afgehandeld wordt. Je kunt The Emirate gratis uitproberen als je de spelregels eerst wilt kennen of natuurlijk ook direct met echt geld aan de slag gaan.