Ga op avontuur met The Explorers van EGT

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om als echte avonturier op zoek te gaan naar verborgen schatten over de hele wereld? Nu kan je dat zelf ondervinden, met de gokkast van EGT. The Explorers staat helemaal in het thema van de ontdekkingsreiziger. Op je tocht over de wereld kom je allerlei ongure types tegen en vind je aanwijzingen naar fantastische schatten, die natuurlijk begraven liggen op onbewoonde eilanden. Vind de kaarten en zoek je weg met het kompas, terwijl de kapitein en zijn bemanning je bijstaat. Met de vele spannende bonussen, wilds en scatters, en zelfs een jackpotspel, is deze gokkast geschikt voor iedereen.

Spanning en sensatie op zee

The ExploresMet The Explorers onderzoekt de bekende softwareontwikkelaar EGT het thema van de ontdekkingsreiziger, die op zoek is naar verborgen piratenschatten. Op je zoektocht zeil je over zee en heb je 15 winlijnen om te ontdekken.

Daarbij word je geholpen door drie personages: de kapitein, een oude rot in het vak die zijn naam in de geschiedenisboeken wil krijgen, de handelaar die op zoek is naar nieuwe handelsroutes, en de erfgename, een aantrekkelijke en rijke vrouw die misschien wel een oogje op jou heeft. Samen ga je op zoek naar de mooiste schatten, en kom je hopelijk terug van de gevaarlijke reis naar een verlaten eiland als een rijk man.

Vind de grootste schatten op verlaten eilanden

Al vanaf het moment dat je wegvaart maak je kans op onverwacht grote prijzen en bonussen. Je kunt 4.000 munten verdienen als je belangrijke spullen vindt om je weg te vinden naar de plek van bestemming – telescopen, kaarten en kompassen.

Als je de handelaar tegenkomt verdien je 5.000 munten, terwijl de rijke erfgename goed is voor 10.000 munten. De kapitein is je beste maat, 15.000 munten als je hem op reis meeneemt. Al deze prijzen kunnen bovendien verdubbeld worden als de winnende lijn ook een schip bevat – het wildsymbool in deze gokkast. Dat schip kan overigens ook goed zijn voor een prijs tot wel 100.000 munten, de hoogte winst die je kunt pakken met The Explorers.

Verlaten eilanden liggen verspreid op de kaart

De scatter in het spel is – hoe kan het ook anders – natuurlijk het verlaten eiland. Deze eilanden liggen overal in zee en verschijnen op rol 3, 4 en 5 om je gratis spins te geven. Hoeveel dat er precies worden, hangt af van welk dagboek je kiest: het kan wel oplopen tot 25 gratis spins, met een multiplier (één tot vijf keer) als bonus. Zo nu en dan word je ook nog beloond met een spannende jackpotspel.

Daarbij kies je van twaalf omgedraaide kaarten de kaarten uit waaronder de grootste prijzen verstopt liggen. Win je het hele spel, dan neem je de enorme jackpot mee. Bij winsten tot de 10.500 kan je een poging doen om het geheel te verdubbelen. Met de Gamble-functie speel je alles of niets: 50% kans dat je twee keer zoveel munten wint, maar ook 50% kans dat je met lege zakken af moet druipen.

The Explores gokkast

Ontdek de verschillende combinaties

Hoewel je alles op het spel zet om de verborgen schat te vinden, die de piraten begraven hebben op een bewoond eiland, kies je wel steeds zelf hoeveel je in wil zetten. Met een inzet tussen de 15 en 300 woorden geeft deze gokkast je veel controle over de manier waarop je wil spelen.

Een kredietwaarde tussen de 0.01 en 1.0 munt maakt het bovendien een heel geschikt avontuur voor de beginnende enthousiasteling én de ervaren schipper, die weet hoe je het geluk afdwingt en de grootste prijzen pakt. The Explorers combineert dus een spannend piratenthema met grote flexibiliteit, en de mogelijkheid om enorme prijzen te pakken met de vele wilds, scatters en bonusspellen maakt het al helemaal een aantrekkelijk avontuur. Kan jij de piraten te slim afzijn en de locatie van hun allergrootste schat ontdekken?