The Exterminator videoslot van Betsoft is een 3D gokkast vol actie en komische effecten die je beleeft met een ongediertebestrijder. De dikke Exterminator gaat in deze grappige online gokkast vanuit zijn blokhut op jacht naar wasberen in de wildernis van Alaska. Het is jou taak om ze allemaal te verjagen, en hij heeft jou hulp echt nodig!

The Exterminator videoslot spelen

The ExterminatorDeze game speel je op de bekende vijf rollen met dertig winlijnen met een minimale inzet van slechts 0,01€ tot maximaal 150€ per spin. Er valt genoeg te genieten op de rollen met de grappige symbolen als onze held zelf in zijn iets te strakke outfit, de ondeugende wasbeer en zijn staart, vergif, overvolle vuilnisbakken, een welkomsteken en een zeer onvriendelijke not welcome mat. Dit alles wordt begeleid door vrolijke muziek die je een tekenfilm gevoel geven.

De Sticky Symbolen voor bonuswinsten

The Exterminator videoslot heeft een aantal speciale bonus features. De eerste die de aandacht trekt is de Sticky Win functie die wordt geactiveerd wanneer je een prijs krijgt.
Na een prijs blijven de winnende symbolen plakken op de rollen, en de rest van de rollen draaien opnieuw. Het Wild symbool op deze gokkast is dat van de truck. Hij vervangt alle andere symbolen behalve de scatters symbolen. Indien tijdens een Sticky Win deze zich uitbreidt over de gehele rol zal je veel geld winnen.

Win Free spins met de Grote Raccoon Chase Free Spins Bonus. Er zijn twee Scatters symbolen bij deze gokkast: ten eerste het voetafdruk symbool dat de Grote Raccoon Chase Free Spins Bonus activeert als je ergens op de rollen vijf van deze symbolen krijgt. Wat extra spannend is zijn de willekeurig geselecteerde multipliers tijdens de gratis spins. Ten slotte is er het Blauwdruk symbool dat een bonusspel activeert als je er vijf van op de rollen krijgt.

Conclusie

The Exterminator videoslot is een plezierige, grappige gokkast met goede animaties en een ruime keuze aan bonussen. De humor straalt van deze online videoslot af, en wij vonden hem meer dan de moeite waard om te spelen.