The Ninja is een videoslot met zes rollen en twintig winlijnen van softwarehuis Endorphina. Deze online gokkast is gebaseerd op de oude gemaskerde beschermers van het Japanse rijk: de Ninja’s. Op de rollen vind je dan ook alle wat een ninja nodig heeft als de werpsterren, nunchakus en andere dodelijke wapens. Er zijn verschillende kleuren Ninja’s voor grotere en kleinere prijzen die je terug kunt vinden in de uitbetalingstabel in het menu van The Ninja.

The Ninja spelen

Voordat je The Ninja videoslot gaat spelen moet je eerst je inzet kiezen, maar gratis spelen is natuurlijk ook mogelijk. Het Scatter symbool op deze online gokkast is de zwarte Ninja, en deze vervangt alle andere symbolen. De zwarte Ninja verschijnt willekeurig op de rollen, en als je er twee of meer draait worden de Wilds geaccumuleerd met één Wild per Ninja. Als je slechts één zwarte Ninja op de rollen krijgt, telt deze alleen als Wild.

the ninja online gokkast

Gratis games op The Ninja

Drie of meer zwarte Ninja’s activeren de free games op The Ninja. Tijdens deze gratis spellen zal the Ninja Wilds plaatsen die je hebt verzameld op de rollen 2, 3, 4 en 5. Dit gaat door totdat alle Wilds zijn geplaatst wat tot enorme winsten kan leiden. Kijk onder de derde rol voor het aantal geaccumuleerde Wilds op de Accumulator meter. Als je een gokje wilt wagen met je gewonnen prijs is dat ook mogelijk met The Ninja gokkast.

Klik op Take Risk en probeer je prijzen te verdubbelen met deze gok feature. Dit kan door middel van het hoger lager kaartspel, kies je hoger win je, als je lager gokt ben je de inzet kwijt. The Ninja is een leuke gokkast voor alle vechtsportliefhebbers, maar door zijn vrolijke kleuren ook geschikt voor andere spelers. Met de spannende bonusgames valt er genoeg te beleven, al moeten we zeggen dat het allemaal niet erg verrassend en vernieuwend is, er zijn betere online gokkasten.