De geheimen van London

In dit artikel gaan we de gokkast The secrets of London bekijken van EGT. Wat zijn de eigenschappen van het spel? Welke indruk geeft het spel? En speelt het lekker? Dat zijn een paar vragen waar je hier een antwoord op kunt krijgen.

The Secrets of London heeft een echte detective sfeer. De gokkast doet daarmee denken aan Sherlock Holmes en de vele mysteries die hij heeft opgelost. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om gokken, maar de sfeer wordt leuk neergezet. De plaatjes zien er erg gelikt uit en ook de animaties geven een leuke indruk. Zo is er bijvoorbeeld een Wild kaart waarbij je constant opnieuw in de ogen van een detective kijkt. Dat zijn leuke details, die de sfeer maken.

Het spel van The secrets of London

The Secrets of LondonDeze gokkast wordt gevormd door 5 individuele rollen. Er zijn in totaal twintig winlijnen. Je kunt echter ook kiezen om met 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen te spelen. Iedere winnende combinatie van symbolen wordt van links naar rechts uitbetaald. Behalve in het geval van een Scatter, dan wordt er van rechts naar links uitbetaald.

Je hebt bij The Secrets of Londen in totaal 13 verschillende kaarten. Daarvan zijn er drie bijzonder. Deze bijzondere kaarten zijn de Wild kaart, de Scatter kaart en de Bonus kaart. Ook de inzet kun je uiteraard zelf kiezen. Je hebt de mogelijkheid om 20, 40, 100, 200 of 400 credits in te zetten bij dit spel. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor 100 betekent dit, dat je bij een Spin 100 credits inzet.

De regels van het spel

Er zijn nog een aantal interessante regels bij dit spel, die het spel een extra dimensie geven. De Scatter kaarten zorgen bijvoorbeeld voor een extra winst die bovenop de normale winst komt. Ook de Wild kaarten zijn erg interessant. Die verdubbelen namelijk je winst. Vooral wanneer je al een mooie combinatie hebt en ook nog 1 of meer Wild kaarten is de winst behoorlijk hoog. Dat zijn momenten waarop dit spel erg leuk is, zoals je zult begrijpen.

Maar er is meer dat dit tot een uitgebreide gokkast maakt. Je kunt bijvoorbeeld ook gratis speelrondes winnen. Dat is het geval wanneer je een combinatie met 3 of meer Scatter kaarten hebt. Je krijgt dan 7 gratis speelrondes die automatisch worden gespeeld. Dat is erg leuk omdat het voelt als een gratis winst die je mee kan pakken. In zo’n rondje kun je zelf nog vaker gratis speelrondes winnen. Ook de winst uit de gratis speelrondes kun je verdubbelen met de Gamble functie.

Je kunt daar echter ook alles van die 7 rondes verliezen, net als bij een gewone Gamble ronde. Tot slot kun je ook met de Bonus kaarten gratis speelrondes winnen. Als je een winnende combinatie hebt met 3 Bonus symbolen, dan krijg je 5 gratis Bonus Spins. Dat is een apart bonus spel, waarbij er met andere rollen wordt gespeeld dan de normale. Deze extra’s maken The secrets of London zeker de moeite waard. Vooral wanneer je eens wat anders wilt, dan een traditionele gokkast.

De geheimen

Dan zijn er uiteraard nog de geheimen van deze gokkast. Wat zijn nu eigenlijk die geheimen van London? Je kunt bij dit spel de Jackpot Cards Mystery vrijspelen. Wanneer jij toegang krijgt tot dit spel, dan mag jee een apart spel spelen, naast het basis spel. Dat is een spel met vier levels en een geheime jackpot. Hoe hoger het level, hoe hoger de jackpot. Ook deze extra aan The secrets of London geeft het spel extra spanning, want als jij in het jackpot spel komt, dan zou je zomaar eens een hele dikke prijs kunnen verdienen.

The Secrets of London gokkast

Conclusie

Alle extra’s in dit spel geven het spel een echte meerwaarde. Je hoopt constant op mooie combinaties, gratis spelrondes en natuurlijk het bonus spel en het jackpot bonus spel. De kans op die grote winst van het jackpot spel maakt The secrets of London op zich al de moeite waard.