Ga mee naar het bekende plein van de Taj Mah Hal en ontdek deze The Snake Charmer videoslot van NextGen. Bij dit spel draait alles om een slangenbezweerder die zijn trucs uitvoert voor een grote menigte. Om te kunnen winnen zal jij binnen dit thema moeten proberen om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te draaien, waarmee je uiteraard tal van verschillende prijzen zal kunnen winnen. Tijdens het spelen van The Snake Charmer wordt er gebruik gemaakt van 5 rollen voor het vormen van prijzen.

The Snake Charmer nextgen

Hierop zijn van links naar rechts 25 winlijnen verdeeld om prijzen om te winnen met de verschillende combinaties die gedraaid mogen worden. Voor The Snake Charmer geldt uiteraard dat een combinatie een hogere prijs zal opleveren als deze op meerdere aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Bovendien kun je bij dit spel altijd vooraf de prijzen die gewonnen kunnen worden bekijken door op de info button links in deze speelautomaat te klikken.

Spelen met een inzet naar keuze bij The Snake Charmer

Gunstig bij het spelen van The Snake Charmer is dat er op verschillende manieren een inzet geplaatst zal kunnen worden. Allereerst moet je weten dat je niet verplicht bent met echt geld te spelen, maar dat ook het plaatsen van een gratis inzet tot de mogelijkheden behoort. Anderzijds kun je natuurlijk wel gewoon met echt geld in gaan zetten, waarvoor je altijd een eigen account nodig zal hebben om een saldo te kunnen beheren. Bij The Snake Charmer wordt er maximaal gespeeld op 25 winlijnen.

Het is dus een optie om eventueel met minder lijnen te spelen, maar je zal er wel rekening mee moeten houden dat je hiermee kansen op winst ook negatief zal kunnen beïnvloeden. Verder kun je er bij The Snake Charmer voor kiezen om een muntwaarde in te stellen. Deze zijn beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Wat betreft de muntwaardes kom je zo bij dit spel uit op een minimale inzet van 25 cent per draai als alle lijnen gebruikt worden. Kies je voor een hogere muntwaarde, dan kan er maximaal gespeeld worden met 50 euro per draai als inzet.

Snake Charmer Wild

Het Wild symbool dat je kunt draaien wordt gevormd door een hoofdpersoon in het verhaal en dat is de slang. Je kunt met dit symbool om te beginnen altijd eigen prijzencombinaties vormen door er minimaal 2 van op de rollen te draaien. Uiteraard betekend dit ook dat bij The Snake Charmer een combinatie met Wild symbolen altijd van links naar rechts op de rollen moeten komen te staan. Naast de reguliere prijzen die je met de slang kunt behalen is deze als Wild ook te gebruiken om andere symbolen te vervangen.

Dit betekend dat je combinaties makkelijker behaald kunnen worden, maar dat je wel rekening zal moeten houden met het feit dat Scatters niet vervangen kunnen worden. Combinaties van reguliere symbolen kunnen met Wilds alsnog gecompleteerd worden, maar ook door middel van een verlening zorgen voor een hogere uitbetaling.

The Snake Charmer slot

Snake Man Scatter

Het Scatter symbool dat je bij The Snake Charmer kunt draaien wordt gevormd door de slangen bezweerder zelf. Hij kan winsten opleveren vanaf willekeurige posities als je minimaal 2 van deze symbolen op de rollen weet te draaien. Anderzijds kun je bij dit spel ook nog free games winnen, waarvoor je in totaal minimaal 3 Scatters op de rollen zal moeten zien te draaien.

Als je de free games gaat spelen worden de prijzen die je wint gegeven op basis van de door jou laatst geplaatste inzet. Daarbij zal je niet alleen gratis prijzen kunnen winnen, maar is er voor de Wild ook nog eens een extra functie aanwezig. Slangen kunnen tijdens de free spins namelijk geheel willekeurig uitgespreid worden over een hele rol en zo hogere kansen geven om er met een winnende combinatie vandoor te gaan bij The Snake Charmer.

Beoordeling

Om dit spel op een correcte manier te kunnen beoordelen zijn wij deze uiteraard eerst zowel gratis als voor echt geld zelf gaan spelen. Hierbij hebben we ontdekt dat je het thema terug kunt vinden in alle elementen, wat het plaatsen van een inzet zeer zeker leuk maakt. Bovendien kun je er bij The Snake Charmer ook op rekenen dat hogere prijzen gewonnen kunnen worden met de extra’s die aanwezig zijn, wat het plaatsen van een inzet zeer zeker interessant maakt.