The Spin Lab slotDeze Spin Lab videoslot van NextGen Gaming kun je zeer zeker zien als één van de modernere spellen die je op dit moment kunt spelen. Bij The Spin Lab kun je namelijk rekenen op hypermoderne grafische animaties en ook als het gaat om geluiden is er bij dit spel alles te beleven wat je als speler nodig hebt.

Bij The Spin Lab wordt er altijd gespeeld op 5 rollen en zijn er per draai 15 symbolen te gebruiken om winnende combinaties mee te gaan vormen. Winnen kan op een totaal van 25 vaste winlijnen, waarop je zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen zal moeten zien te draaien.

De uitbetalingen die gewonnen kunnen worden met een combinatie zal je bij The Spin Lab altijd terug vinden in het uitbetaalschema onder de info knop. Daar zal je ook direct zien dat combinaties alleen maar tot een uitbetaling kunnen komen als deze van links naar rechts op aaneengesloten rollen gedraaid wordt vanaf rol 1.

Gratis The Spin Lab spelen online

Om deze The Spin Lab gokkast gratis online te kunnen spelen zal je uiteraard moeten kiezen uit één van de casino´s die gebruik maken van de NextGen software. Als je dit gedaan hebt kun je zonder daar een account voor nodig te hebben meteen aan de slag gaan voor het winnen van verschillende prijzen. Tijdens het laden zal je bij deze speelautomaat direct een virtueel tegoed van maar liefst 1000 euro toegekend krijgen. Daarmee kun je inzetten alsof je voor echt geld bezig bent zonder risico op verlies. Je kunt The Spin Lab gratis spelen ter voorbereiding, maar natuurlijk ook gewoon voor je plezier spelen.

Inzetten met echt geld op The Spin Lab slot

Zodra je besloten hebt om met echt geld te gaan spelen op The Spin Lab zal je uiteraard een eigen account moeten hebben. Als dit het geval is kun je direct bepalen welke muntwaarde er gespeeld moet worden. Dit is ook de enige manier om een inzet te bepalen, want het aantal winlijnen staat bij dit spel vast op 25.

Muntwaardes die je kunt kiezen liggen binnen een reikwijdte van 1 cent tot en met 2 euro. Op de winlijnen van The Spin Lab zal je dus altijd met een minimaal bedrag van 25 cent per draai moeten gaan spelen en kan er maximaal met een bedrag van maar liefst 50 euro gespeeld gaan worden. Hoeveel je per draai inzet kun je keer op keer zelf bepalen, uiteraard wel rekening houdende met het budget dat je zelf hebt om mee te spelen.

Gekleurde Wild en Scatter

Het Wild symbool dat je bij The Spin Lab kunt draaien is voorzien van allerlei verschillende kleuren. Met deze Wild kun je reguliere prijzen winnen, waarvoor je minimaal 2 van deze symbolen op een winlijn nodig zal gaan hebben. Anderzijds kun je bij dit spel ook andere symbolen met de Wild vervangen, wat betekend dat combinaties voor prijzen wel erg makkelijk compleet gemaakt kunnen worden. Gezien het feit dat er ook een Scatter symbool bij The Spin Lab gedraaid kan worden moet je er als speler wel rekening mee houden dat dit symbool niet vervangen kan worden.

Nu we het toch over de Scatter hebben moet je weten dat ook dit symbool heel belangrijk kan zijn. De fonkelende bol kan bij dit spel dan ook gebruikt worden om een vermenigvuldiging van je inzet te winnen, waarvoor je minimaal 2 symbolen op de rollen zal moeten zien te draaien. Interessant is dat je hier geen winlijn voor nodig hebt, maar dat je met de Scatters kunt winnen vanaf iedere willekeurige positie.

The Spin Lab videoslot

Spin Lab bonus

Als je minimaal 3 Scatter symbolen op de rollen van dit spel hebt weten te draaien zal je naast je prijs ook toegang krijgen tot de The Spin Lab bonus. Hierbij Ga je free games spelen, waarbij verschillende extra´s gebruikt kunnen worden. Interessant is dat je hierbij zelf de bonussen mag kiezen met betrekking tot symbolen, Wilds en vermenigvuldigers die voor prijzen geactiveerd kunnen worden.

Beoordeling The Spin Lab

Spelers die nog niet bekend zijn met deze The Spin Lab videoslot kunnen naar ons idee vrijwel direct op een eenvoudige manier aan de slag. Bij dit spel wordt er namelijk gebruik gemaakt van een minimum aantal knoppen bij een maximaal aantal kansen op winst. Als je The Spin Lab gaat spelen zal je snel begrijpen wat de bedoeling is en kun je bovendien altijd terecht binnen ieder budget. Hiermee heeft ontwikkelaar NextGen zeer zeker voldaan aan onze vooraf gestelde verwachtingen.