The VampiresMet de uitstraling die Endorphina aan deze The Vampires videoslot toegevoegd heeft hebben zij de spanning er direct in weten te brengen. In een omgeving vol met vampiers kun jij namelijk in gaan zetten en ondertussen rekenen op de beste animaties. Op grafisch gebied zal je bij The Vampires niets te klagen hebben en ook als je de geluiden hoort die de ontwikkelaar heeft toegevoegd zal je ontdekken dat het spel meer dan compleet is.

Deze gokkast is door de producent goed bereikbaar gemaakt voor iedere speler. Dit komt niet alleen voort uit de inzetlimieten, maar ook het feit dat er een minimaal aantal knoppen gebruikt wordt maakt inzetten voor nieuwe spelers de moeite waard. Heb je al enige ervaring met het spelen van deze gokkasten, dan kun je natuurlijk ook gewoon bij The Vampires slot terecht.

Speldetails The Vampires videoslot

Als je in gaat zetten op deze The Vampires videoslot van Endorphina kun je rekenen op hoge kansen op winst, waarbij je alle symbolen zal mogen gebruiken. In totaal wordt er bij The Vampires gebruik gemaakt van 5 rollen en kunnen winsten gevormd worden op maximaal 25 winlijnen.

Om te winnen zijn er per rol 3 symbolen aanwezig, wat betekend dat je na iedere draai met 15 symbolen kans zal maken op het winnen van prijzengeld. Zodra je meerdere soortgelijke symbolen weet te draaien kunnen winsten worden behaald. De bedoeling is daarbij dat je de symbolen in een combinatie weet te draaien vanaf de eerste rol en dat vanaf daar op aaneengesloten rollen een winlijn gevolgd wordt.

Vleermuizen als Wild

De vleermuis die je bij The Vampires als symbool kunt vinden is beschikbaar als een Wild. Je kunt met dit symbool alle andere symbolen vervangen, waarbij de Scatter en bonussymbolen voor vervanging uitgesloten zullen zijn. Om met de Wild zelf te kunnen winnen zal je minimaal 2 van deze symbolen op een winlijn moeten draaien. Anderzijds kan er al ook gewonnen worden als je minimaal 1 Wild met 2 reguliere symbolen op een winlijn weet te draaien. Wilds zorgen dus voor hogere kansen op winst en ook hogere uitbetalingen kunnen met deze symbolen behaald worden. Heb je namelijk een winnende combinatie, dan kan je er een Wild aan toevoegen zodat de prijzen voor een hoger aantal gelijke symbolen worden uitbetaald.

The Vampires

Scatters

Met het Scatter symbool van The Vampires kun je winst maken zonder dat je verplicht zaal worden om een winlijn te volgen vanaf de eerste rol. Als je niet weet welk symbool de Scatter voorstelt zal je dit gauw genoeg ontdekken. De vampier die de vrouw in haar nek te grazen neemt moet namelijk het Scatter symbool voorstellen. Naast de prijzen die je met deze Scatters kunt winnen zijn er ook free games die uitgekeerd worden bij minimaal 3 van deze symbolen.

Dit betekend dat je 10 free games krijgt om te spelen op basis van je laatste inzet. Uiteraard wordt er tijdens de free games geen geld ingehouden, maar worden de rollen geheel gratis gedraaid om prijzen in de wacht te kunnen slepen. Draai je tijdens het hoofspel of de free games 3 bonussymbolen? In dat geval zal je de mogelijkheid krijgen om ook weer gratis extra prijzen binnen te halen.

Inzetlimieten bij spelen voor geld

The Vampires kan natuurlijk gespeeld worden met verschillende inzetten, maar daarbij zal je wel rekening moeten houden met geldende inzetlimieten. Inzetten kunnen bij deze speelautomaat worden geplaatst door eerst de muntwaarde vast te stellen. Als je dit gedaan hebt kun je de LINES knop gebruiken om het aantal winlijnen te kiezen en kun je met de BET knop instellen welk aantal credits er daadwerkelijk gespeeld moet worden. Als je in hebt gezet kun je de rollen laten draaien door erop te klikken, maar ook door de AUTO functie te gebruiken. Daarnaast is er bij The Vampires natuurlijk ook gewoon een SPIN knop aanwezig om de rollen mee actief te kunnen stellen.

Beoordeling

De spanning die je verwacht als je een videoslot als The Vampires gaat spelen is door Endorphina zeer zeker goed ingevuld. Deze slot is duidelijk geïnspireerd op andere Dracula slots. De animaties op de rollen tijdens het draaien en als de rollen stilstaan zijn werkelijk waar verbluffend, al dan nog niet te spreken over de geluiden. Inzetten kunnen bovendien makkelijk geplaatst worden en ook wat betreft de kansen op winst zal je tijdens het spelen van deze The Vampires slot niets te klagen hebben.