Three Wishes

De Three Wishes video slot van Betsoft

Wie houdt er niet van een goede geest ? Vooral een die je drie wensen geeft ? Maar hoe kies je uit een eindeloze hoeveelheid rijkdom, geluk of oneindige roem ? Of kies je toch voor onsterfelijke en gepassioneerde liefde ? Maak je geen zorgen, de goede geest zal je helpen!

Als je kan genieten van het spelen op video slots gebaseerd op fantasie thema’s, dan zal Three Wishes je ongetwijfeld aanspreken. Deze gokkast is gebaseerd op het thema van magie en charme, en de graphics zijn uitgevoerd in een rijk Arabische koninkrijk. Afgezien van de verbluffende animaties, heeft dit spel heeft ook spannend bonusmateriaal.

Speel deze leuke gokkast!

Deze video slot heeft 30 winlijnen op 5 rollen. Het spel bestaat uit 8 verschillende symbolen, en als de speler een combinatie krijgt van minimaal 3 symbolen op de rollen dan wint hij credits. Het symbool van de prinses is het best betalende symbool in het spel, de speler kan bijna 2000 credits verdienen met de hulp van dit symbool.

Kies tussen roem, rijkdom en liefde in de 3 Wishes bonus ronde! De interactieve aap helpt je aan snelle winsten. Free Spins en de speciale Magic Carpet functies verhogen de spanning onder het spelen. Speel nu deze geestige video slot !

Geef een antwoord