Thunder ReelsAls één van de nieuwere ontwikkelaars staat Playson al bij vele spelers bekend om de vernieuwingen die zijn op het gebied van online gokken weten te brengen. Thunder Reels is opgebouwd als een soort video slot, maar kan ook als een klassieke slot gezien worden. Dit spel beschikt over 3 rollen en heeft in totaal 9 symboolcombinaties. Het mooie van deze slot is dat je eenvoudig winsten kan halen, omdat er per positie 2 symbolen van dezelfde soort weergegeven worden. Met alle voorkomende symbolen bij dit spel kunnen uiteraard winsten bij elkaar worden gespeeld. Niet alleen kan dit met de vele fruitsymbolen die bij Thunder Reels aanwezig zijn, maar ook de X symbolen leveren een prijs op.

Speleigenschappen van Thunder Reels

Thunder Reels heeft een aantal boeiende eigenschappen, die het stuk voor stuk de moeite waard weten te maken om dit spel te spelen. Zo kan je bij Thunder Reels genieten van uitstekende grafische effecten en zijn ook de aanwezige geluiden helemaal in stijl van deze casinoslot uitgevoerd. Iedere draai opnieuw kan bovendien erg snel afgehandeld worden door de soepele speelwijze.

In een paar drukken op de knop kan je al heel wat prijzen gewonnen hebben, waarbij het volgens onze berekeningen vrijwel mogelijk zal zijn om 60 keer per minuut de 3 rollen rond te laten gaan. Naast de manuele manier van spelen is het bij deze video slot ook mogelijk om in te zetten met een autoplay functie. Dankzij deze autoplay kan je met een ingestelde inzet de rollen een aantal keer snel achter elkaar laten draaien, zonder dat je zelf de knoppen moet bedienen. Onder de autoplay knop wordt er afgeteld en tussentijds is deze functie uiteraard te stoppen.

Prijzen winnen met voorkomende symbolen

Om met alle voorkomende symbolen een prijs te kunnen winnen is het uiteraard belangrijk dat je zoveel mogelijk symbolen van dezelfde soort weet te draaien. Thunder Reels telt 5 winlijnen, die je zelf naar wens eventueel wel of niet kunt activeren. Speel je met alle 5 de winlijnen, dan kan er gewonnen worden van links naar rechts op horizontale en diagonale lijnen. 3 soortgelijke symbolen leveren een prijs op die direct aan je saldo zal worden toegevoegd.

Verdubbelde prijzen

Dankzij de dubbele symbolen op de verschillende posities kunnen grote prijzen gewonnen worden. Als jij 9 identieke symbolen weet te draaien op alle posities van de 3 rollen, dan zal er een verdubbeling van de gewonnen prijs plaats vinden. Je hebt dan 5 winnende winlijnen, die allemaal verdubbeld aan je tegoed toegevoegd zullen worden.

Thunder Reels gokkast

Inzetlimieten

Om uiteindelijk geld te kunnen winnen moet je natuurlijk wel met een eigen speeltegoed spelen. Je kunt Thunder Reels gratis spelen, maar met echt geld kan je alleen winst maken. Uiteraard heb je een klein risico op verlies, maar ook grote geldbedragen kunnen bij deze slot gewonnen worden. Inzetten kan door het aantal lijnen en de muntwaarde bij Thunder Reels in te stellen.

Muntwaardes kunnen gekozen worden in waardes van 1 cent tot en met 5 euro. Ervanuit gaande dat je alle winlijnen zal gebruiken is de minimale inzet per draai 5 cent. Maximaal kan er bij het gebruik van alle winlijnen worden gespeeld met een bedrag van 25 euro per draai.

Beoordeling

Thunder Reels is als slot door Playson erg eenvoudig ingedeeld net als Fruit Zen van Betsoft. Wij vinden dit erg positief, omdat nieuwe spelers met een video slot als deze ook de kans krijgen om makkelijk te kunnen spelen. Bovendien is het natuurlijk erg prettig dat je het spel eerst gratis uit kunt proberen, voordat je er met echt geld inzetten aan gaat wagen. De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn bij Thunder Reels erg overzichtelijk terug te vinden in een prijzentabel. Zo weet je vooraf exact wat voor prijzen er gewonnen kunnen worden en welke combinaties je daarvoor moet worden. Al met al is deze slotmachine een echte aanrader voor jong en oud, maar ook voor nieuwe of ervaren spelers.