Thunderfist is een spannende online gokkast van NetEnt met maar liefst 243 manieren om te winnen, Stacked Wilds en een Random Multiplier! Thunderfist heeft als thema de Aziatische krijgskunsten, en de symbolen worden op een grappige cartoonachtige manier weergegeven op de rollen tegen een bamboe 3D achtergrond.

thunderfist

De vijf verschillende martial arts krijgers zijn de beste betalende symbolen. Voor de mindere prijzen heb je de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen die zijn weergegeven met bamboe stokken.

Thunderfist spelen

Netent geeft aan dat de Thunderfist slot 96.7% uitbetaald, dus dat beloofd veel prijzen tijdens het spelen. Je hebt verschillende inzetmogelijkheden als je om echt geld gaat spelen op de Thunderfist gokkast. Het kan al vanaf 25 cent per spin. Als een echte krijger kan je dit opvoeren tot maximaal €125.00 per draai. Omdat er geen winlijnen op deze gokkast zitten, maar 243 manieren om te winnen speel je met je minimale inzet automatisch alle winmogelijkheden. Het is dan zelfs mogelijk om tot 1.215.000 munten te verdienen per spin! Klik op Auto Play linksonder op de gokkast om tot 1000 keer niet zelf te hoeven klikken.

Extra’s

Het Golden Coin symbool is de Scatter op de Thunderfist videoslot. Draai er 3 of meer en je activeert de Free Spins. Drie Scatters geven je 10 Free Spins, voor 4 Scatters krijg je 15 Free Spins en voor 5 scatters tenslotte 20 Free Spins.

Thunderfist NetEnt

Tijdens de Free Spins is er een Random Multiplier actief je een vermenigvuldiger geeft van 2 tot 5x wat voor enorm prijzen zorgt. Het Wild symbool op deze online gokkast is de bebaarde meester(een soort Mr. Miaygi uit de Karate Kid)en vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter. Het is een Stacked Wild die een hele rol kan bezetten en voor veel winnende combinaties kan zorgen.

Conclusie

Thunderfist is een grappige online gokkast met hoge uitbetalingen. Het Aziatisch vechtsport thema is leuk gevonden en speelt lekker weg. Als je een prijs krijgt hoor je een spannend Aziatisch muziekje wat de sfeer verhoogt tijdens het spelen. Het is wel jammer dat er geen aparte bonusgame op het spel zit, maar de vele andere prijzen op deze online gokkast maken dat ruimschoots goed.