De Tiki Wonders online gokkast van NetEnt is een kleurrijke videoslot met een exotisch thema en progressieve jackpot. Ze komen uit de serie jackpot gokkasten samen met Geisha Wonders en Icy Wonders. Tiki Wonders is een gokkast met vijf rollen en 30 instelbare winlijnen en geweldige graphics. Het spel zit vol met kleurrijke, geanimeerde symbolen die de rollen versieren. De belangrijkste symbolen op deze slot zijn onder een Tiki surfer, het hula meisje, 5 verschillende soorten Tiki cocktails voor de kleine prijzen, schildpadden, dolfijnen, hagedissen en neushoornvogels. De Tiki surfer is het Wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve het hoela Scatter symbool en het jackpot symbool.

tiki wonders netent

Tiki Wonders spelen

Als je Tiki Wonders gaat spelen zie je de mooie symbolen op een achtergrond van een Hawaiiaans strand. De rollen draaien snel met bijpassende geluiden. Als je de Scatter en Wild symbolen ziet krijg je een leuke animatie van de surfer op een golf en het dansende hula meisje te zien. De 30 winlijnen op de Tiki Wonders zijn instelbaar dus je kunt al om echt geld spelen vanaf 1 cent per draai. Dit is op te voeren tot maximaal €60 per ronde. Er zit dus altijd wel een inzet voor jou bij op deze gokkast.

Bonusrondes

Het Wild surfer symbool in Tiki Wonders vergroot je kansen op winnende combinaties. En het Scatter symbool start de gratis spins en multiplier functies. Het Wild symbool is ook het best betalende symbool op deze gokkast. Voor vijf surfers krijg je maar liefst 10.000 munten uitbetaald. De Scatter geeft je naast de normale uitbetalingen ook de gratis spins. Je ontvangt 10 gratis spins als je drie Scatter hulameisjes op de rollen ziet, 20 gratis spins voor vier Scatters en 30 gratis spins als je vijf Scatter symbolen weet te draaien. Alle winsten worden hier door de Multiplier ook nog eens met drie vermenigvuldigd!

Maar het belangrijkst van de Tiki Wonders is toch de progressieve jackpot. Je kunt er namelijk twee winnen. De jackpot wordt geactiveerd als de gouden sterren verschijnen. Voor vier sterren wordt je beloond met de Wonder Jackpot. Voor vijf gouden sterren op de rollen krijg je Mega Wonder Jackpot.

tiki wonders schildpad

Als je geluk hebt kan de jackpot oplopen tot tienduizenden euro’s, en kan je zelf op vakantie naar Hawaï! Hoe hoger je inzet, hoe meer kans je hebt op het winnen van één van de jackpotten op de Tiki Wonders. Maar het is ook mogelijk om ze met een kleine inzet te winnen, spannend voor iedere speler dus!

Tiki Wonders conclusie

De Tiki Wonders gokkast is erg leuk om te spelen met vrolijke en kleurrijke symbolen. De meeste mensen zullen hem toch gaan spelen voor de kans op één van de mooie jackpotten. Lukt je dat niet, dan kan je jezelf nog altijd vermaken met de hula Scatters en surfer Wilds die je behoorlijke wat geld kunnen opleveren.