Tootin Car Man nextgenHoe ontwikkelaar NextGen op de naam Tootin’ Car Man voor deze videoslot is gekomen vragen wij ons eigen in eerste instantie ook af. Toch als je kijkt naar de slot symbolen die je op de rollen kunt vinden en de achtergrond wordt het thema toch wel kenbaar gemaakt. Tootin’ Car Man gaat namelijk over een Egyptenaar die met zijn auto vanuit zijn paleis de stad in scheurt op zoek naar een casino om eventuele winsten bij te gaan behalen. Als je op deze videoslot gaat spelen zal je het thema dan ook zowel grafisch als geluidstechnisch optimaal kunnen ervaren, wat het plaatsen van een inzet uiteindelijk helemaal leuk zal maken.

Speloverzicht Tootin’ Car Man videoslot

Als je op deze Tootin’ Car Man je inzetten gaat plaatsen moet je er rekening mee houden dat er altijd gespeeld zal worden op 5 rollen. Hierop kun je winst maken met een totaal van 15 symbolen per draai, die evenredig verdeeld zijn in 3 symbolen per rol. Het doel dat je zal moeten voltooien om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen is dat er zoveel mogelijk symbolen van een gelijke soort in een combinatie op een winlijn moeten komen te staan. In totaal zijn er hiervoor bij deze gokkast 20 winlijnen aanwezig.

Prijzen kunnen daarop alleen gewonnen worden van links naar rechts op geheel aaneengesloten rollen vanaf rol 1. Gezien het feit dat de knoppen eenvoudig ingedeeld zijn kun je altijd makkelijk vooraf of tussentijds een kijkje nemen in de prijzentabel van dit spel. Deze kun je openen door middel van de info button en geeft je een overzicht van alle combinatie die op deze Tootin’ Car Man speelautomaat geld kunnen opleveren.

Tootin’ Car Man bonus

Tijdens het spelen van deze Tootin’ Car Man kunnen er niet alleen reguliere prijzen gewonnen worden, maar zijn er ook bonusprijzen beschikbaar. Om in de bonus terecht te kunnen komen zal je op de rollen 3, 4 en 5 een bonussymbool moeten zien te draaien in de vorm van een roulette cilinder. Als je het bonussymbool hebt weten te draaien zal de hoofdrolspeler van deze slot direct 2 keer rond de cilinder rijden. De posities waar deze Tootin’ Car Man stopt zullen uiteindelijk bepalend zijn voor de prijzen die je tijdens de bonus binnen weet te halen.

Vervangende Wild symbolen

De Wilds die je bij Tootin’ Car Man kunt draaien worden ook door de hoofdrolspeler zelf gevormd. Als je een Wild weet te draaien zal je alle andere symbolen kunnen vervangen, behalve de Scatters en het bonussymbool. Dit betekend uiteraard dat combinaties van symbolen makkelijker compleet gemaakt kunnen worden en je zo al snel mooie prijzen zal kunnen winnen.

Voor deze Tootin’ Car Man videoslot geldt dat je niet alleen andere symbolen kunt vervangen met de Wild, maar dat deze symbolen ook in een eigen combinatie een prijs op kunnen leveren. In dit geval zal je bij 2 of meer Wild symbolen op de juiste manier op een winlijn dan ook al een prijs uitgekeerd gaan krijgen.

Tootin Car Man

Dobbelsteen Scatters

Het logo dat je bij Tootin’ Car Man als symbool kunt draaien is beschikbaar als Scatter symbool. Deze kun je draaien op de rollen voor een vermenigvuldiging van je inzet, waarvoor je slechts 2 symbolen nodig zal gaan hebben. Omdat je met het logo de Scatter symbolen gevonden hebt kun je hiermee altijd prijzen winnen zonder daarvoor een winlijn te gebruiken. Naast de reguliere Scatters zijn er bij Tootin’ Car Man ook nog dobbelstenen te draaien. Hiermee kun je een hoger en lager spelletje starten om prijzen te winnen, wat uiteraard weer een mooie extra kans biedt om er met een geldbedrag vandoor te gaan.

Inzetlimieten

Zowel gratis spelen als voor geld aan de slag gaan is één van de mogelijkheden die je bij Tootin’ Car Man hebt. Om daadwerkelijk winst te kunnen maken zal je uiteraard altijd met eigen geld moeten gaan spelen. Dit kan bij Tootin’ Car Man zoals gezegd op 20 winlijnen, met muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. Als je gaat spelen zal je met deze muntwaardes uit gaan komen op een minimaal te spelen bedrag van slechts 20 cent per draai. Wil je met meer geld aan de slag, dan is er maximaal een inzet van 40 euro op de rollen van Tootin’ Car Man toegestaan.

Beoordeling Tootin’ Car Man slot

Nadat wij deze slot getest hebben vinden wij dat Tootin’ Car Man behoort tot één van de betere binnen het assortiment van NextGen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende extra functies en ook de reguliere prijzen die je op deze gokautomaat online kunt winnen zijn zeker de moeite waard.