De Tornado Farm Escape is een vrolijke slot geworden met een grappig thema. De dieren op de boerderij zijn overwerkt, ze zijn dan ook blij dat er tornado op komst is zodat ze eindelijk een keer van de boerderij kunnen ontsnappen voor een verdiende vakantie. Tijdens het spelen hoor je een gezellig country deuntje dat het boerderij thema van deze gokkast ondersteunt. Dit nieuwe spel speel je op 5 rollen met 20 lijnen en allerlei boerderij dieren. Het spel maakt ook gebruik van Wild symbolen op alle rollen en heeft twee verschillende bonus features waarmee je tot 167.000 munten kunt verdienen.

Tornado Farm Escape

Bonusfeatures op de Tornado Farm Escape video slot

De eerste bonus is de Storm bonus en kan willekeurig verschijnen op de rollen tijdens iedere draai. Een wolk met bliksem verschijnt en beweegt over de rollen, elk symbool dat de wolk passeert zal nu een Wild symbool worden.

Zodra de wolk het scherm verlaat stopt het bonusspel en wordt je beloond met je gewonnen credits. De tweede bonusfeature is eigenlijke de mooiste, want daar kan je het meeste mee verdienen, en is de Tornado bonus. Deze bonus game zal starten wanneer je het speciale wolk symbool(met de rode hot en blauwe cold pijlen) tegelijk op rol 1 en 5 krijgt. Wanneer dit gebeurd moet je het symbool dat precies in het midden van de video slot verschijnt, en het Wild tv symbool zien te verzamelen voor grote prijzen. De Tornado raast vervolgens over je scherm en verzamelt zo veel mogelijk Wilds en het middelste symbool. Hoe meer symbolen je verzamelt hoe groter de prijs. Deze bonus game eindigt als tijdens een spin geen Wilds of het speciale symbool meer verschijnt.

Inzetten op de de Tornado Farm Escape video slot

Inzetten op deze grappige gokkast is al mogelijk vanaf 20 cent per draai, maar als je echt wilt gokken zijn ook inzetten tot 200€ per spin mogelijk. De symbolen die je op deze online gokkast zult tegenkomen zijn: varkens, geiten, paarden, koeien, kippen en het Wild tv voor de beste betalende prijzen. De symbolen van de koffer, stoel, radio, laars en het krukje zijn de minder betalende symbolen op deze video slot. Op deze online gokkast zit geen (progressieve) Jackpot, en je kunt je gewonnen prijzen ook niet verdubbelen door te gokken.

Conclusie

De TornadoFarm Escape video slot is een grappige gokkast gemaakt in een stripteken stijl zoals je die ook kent van Piggy Riches. We moeten eerlijk zeggen dat hij ons na een paar keer spelen al wel een beetje begon te vervelen, maar dat is puur persoonlijk.

Voor spelers die van een vrolijke video slot met een leuk country deuntje op de achtergrond houden, is de de Tornado Farm Escape video slot de ideale gokkast. Ook zitten er niet al te veel moeilijke features op zodat je snel weet hoe alles werkt. Dat is natuurlijk een voordeel voor mensen die niet van onnodig ingewikkelde gokkasten houden met eindeloze bonus games. Deze slot is overigens onbeperkt gratis te spelen voor de mensen die geen zin hebben om echt geld in te zetten, of als je eerst even wilt kijken hoe alles nu precies werkt.