tower quest online slotWe weten ook niet precies wat het is maar torens hebben nu eenmaal altijd iets mysterieus over zich heen. En wat te denken van dit spel, Tower Quest. Het is maar goed dat je de optie hebt om gratis te spelen, zodat je echt even eerst kunt kijken wat nu precies de bedoeling en de beste tactiek is bij deze online gokkast. Zodra je die tactiek eenmaal een beetje door hebt, heb je met Tower Quest een van de meest uitdagende en verrassende gokkasten die er zijn te pakken. Draken, skeletten, en toverdrankjes je komt het allemaal tegen in dit griezelig ogende spel.

Je speelt met 20 lijnen, wat niet super veel is, verdeeld over vijf rollen. Binnen het spel is er ruimte voor een autoplay knop die er echt voor zorgt dat je er flink het tempo in kunt houden. De max bet knop is ook een handige, pas alleen wel op dat je niet per ongeluk te veel geld in zet.

Toch is het wel handig om met dit spel ietwat hoger in te zetten dan dat je misschien normaal doet. Er zijn namelijk zo veel onverwachte opties waar je ineens geld mee kan verdienen, dat je niet wil hebben dat je maar met een paar cent zit te spelen. Zoek dus een goede balans tussen de bedragen die je telkens in zet, gebruik hier dus ook de gratis spel optie voor. Bij Tower Quest kun je niet gokken met de prijzen die je wint.

Ontzettend veel bonussen op de Tower Quest slot

Oké, waar moeten we beginnen? Laten we starten bij de torensymbolen die soms op je scherm verschijnen. Dit zijn namelijk de standaard wilds. De toren verspreidt zich over drie vakjes en wanneer je geluk hebt, verschijnt-ie dus ook helemaal in je beeld zodat je een hoop ruimte hebt om te combineren. De wilds van de toren zijn dus niet sticky, maar zeker wel stacked. Maar er zijn nog veel meer dingen waar je op moet letten.

Denk daar bij bijvoorbeeld aan de tovenaar. Dat is in dit spel de scatter. Wanneer je de grijze tovenaar drie keer weet te draaien op de rollen, kom je in een soort kaartspel terecht. Je kiest je strijder, een mooie vrouw of een knappe man en je trekt ten strijden tegen de tovenaar. Zonder echt van te voren kunnen te weten wat je nu eigenlijk precies moet doen, is dit een van de leukste bonusgames die wij kennen.

Je gooit met drie dobbelstenen die er voor kiezen welke kaarten je gaat gebruiken tijdens dit spel. Vervolgens komt er een Pokémon-achtig spel tevoorschijn en neem je het tegen de computer op. Elke kaart die je verslaat levert je ontzettend veel geld op en wanneer je het potje uiteindelijk wint, kun je nog meer geld op je bankroll bijschrijven. Bovenop dit alles is er nog een leuke feature in het basisspel. Wanneer je de toverdrankjes in beeld krijgt, rood of blauw, worden deze in de buis geschonken links en rechts in je beeld en ook dit kan je weer leuke bonussen opleveren.

tower quest videoslot play 'n go

De Tower Quest heeft veel variatie en is tóch overzichtelijk

Er gebeurt zo veel in dit spel en toch weten de makers het overzichtelijk te houden. De bonusgame waarin je het met kaarten tegen de tovenaar opneemt is onze favoriet, maar ook de features die je met de drankjes kunt triggeren zijn echt de moeite om te spelen. Door dit alles maakt dit spel zichzelf een spel waarin je lang vooruit kunt. Een avondje voor dit spel gaan zitten is helemaal nog niet zo’n raar idee, aangezien je ook met een relatief lage inzet nog veel leuke bonussen kunt spelen.